anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum e posibil ca eu in urma cu câțiva ani sa fi visat un vis sau ce i don't give a shet era,și să îi fi spus mamei mele acel vis precum că ea va muri de un virus de Crăciun, la sfârșit de an, "că am visat cum ai murit din cauza unui virus" exact așa îi spusesem și de sărbători se va întâmpla chiar de Crăciun sau revelion, acest vis l-am avut cu mulți ani înainte de a apărea covid-19 și chestia ciudată este că maică-mea exact de la virusul covid-19 a murit, exact de Crăciun acum 2 ani. Nu este nici o minciună, i-am zis acest lucru unui prieten și m-a crezut, nu s-a îndoit nici o clipă că aș fabula sau mai știu eu ce. Odată de exemplu am simțit foarte strong că îmi va muri un frate și i-am zis mamei și unora "vezi că o să moară Mihai" simteam foarte intens acest lucru și eu nici nu mă gândeam la el deloc dar simțeam zilnic foarte intens și după câteva luni a murit!
De unde știu toate chestiile astea? Am anumite "calități"?
Deci va jur că nu e nici o minciună, eu urăsc să mint! Ce naiba de vis era acela de am știut că îmi va muri mama de un virus exact de Crăciun? Ii spusesem chiar ei acest lucru în fața înainte să apară covid.

Răspuns Câştigător
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu le știi, ci le prognozezi. Se numește premoniție și este o calitate psihică, care se poate dezvolta.

5 răspunsuri:
| VasileRapidistu13 a răspuns:

Pentru că din 100 de vise e imposibil sa nu se întâmple măcar 2-3.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru sadrian46):

Cum o pot dezvolta?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru anonim_4396):

Prin antrenament. O să mă întrebi ce și cum. Să faci exact ceea ce ai făcut atunci când ai reușit să prognozi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru sadrian46):

Mersi Adriane pentru răspuns!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru anonim_4396):

Scrie în privat.