| XxAndreixXx a întrebat:

Cum e sa ai o relație ca băiat, trebuie sa fii prea Alpha ca femeia sa stea lângă tine mereu sau daca ești moale ca băiat poți muri virgin și singur toată viata?

Răspuns Câştigător
| StrongHeart a răspuns:

Trebuie sa fii echilibrat,eu nu cred in alpha si beta,cred doar in alpha si omega adica Dumnezeu,daca esti un om cu capul pe umeri nu-ti mai pune astfel de intrebari.
Si barbatul si femeia au aceeasi sursa,aceleasi sentimente,aceleasi trasaturi,doar ca la femei sunt accentuate anumite trasaturi si la barbati altele,dar in esenta un barbat si o femeie=jumatate si jumatate,formeaza un intreg si apoi dau viata mai departe unuia sau mai multor suflete(copii).
Daca femeia nu sta langa tine decat daca ai bani sau putere inseamna ca nu e genul de femeie pe care ti-ai dori-o.O femeie adevarata trebuie sa te ridice in picioare cand ai cazut, un barbat adevarat trebuie sa faca la fel pentru ea, un barbat fara o femeie e doar pe jumatate implinit si invers la fel.
Nu te alarma ca nu ti-ai gasit inca o relatie, asta inseamna ca ai principii si nu te dai dupa cum bate vantul.O sa vina si pentru tine o zi cand vei fi implinit.
In ziua de azi toti alearga dupa nimic, dupa placeri de scurta durata care se pierd in van.Mai bine cauti dragostea care nu are sfarsit, chiar daca trebuie sa ai multa rabdare pana apare, ea va aparea, cu siguranta.

93 răspunsuri:
| ForeverAlone97 a răspuns (pentru anonim_4396):

Aia de 1, 60 urati sigur aveau foarte multi bani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru ForeverAlone97):

Nu.uite de aia ai probleme cu femeile ca gândești așa. Da unii se fac remarcați numai când au mulți bani(că altfel ar muri virgini). alții mai atrag și cu personalitatea lor. Nu e nimic ieșit sub soare.

| StrongHeart a răspuns (pentru RAY):

"prieteni nu cred ca are, ce sa faca? sa vorbeasca cu necunoscute de pe strada?"
De ce, nu? Ar fi un inceput, chiar daca nu se mai poarta, tipele aprecieaza curajul cand le abordezi direct fara ocolisuri.

Nu exista sa atragi cu personalitatea, singurul lucru care atrage o femeie e aspectul fizic. Am probleme cu femeile din cauza aspectului fizic care lasa de dorit, dar ma rog, nu vreau sa intru in detalii.

| RAY a răspuns (pentru StrongHeart):

Serios,tu cate ai abordat astfel?

| XxAndreixXx explică (pentru StrongHeart):

Te apreciez pentru ce mi-ai scris și chiar meriți fundiță, Mulțumesc ție și tuturor celor care mi-au răspuns și m-a ajutat cu sfaturi!

| StrongHeart a răspuns (pentru RAY):

Nu e vorba de mine, dar stiu ca se poate.Eu singur, nu tin minte sa fi abordat in viata mea de pe strada o fata, de fapt tin minte, o data si eram beat si vorbeam numai prostii si nu a mers :))dar alta data tin minte ca a functionat, daca prin functionat intelegem sa nu iti dea cu geanta in cap sau sa te ignore si sa iti dea direct reject, eram eu cu un prieten si am abordat 2 fete in felul asta dar s-a legat o prietenie, amicitie ca pe parcurs am realizat ca nu ne potriveam.
In perioada asta oricum ar fi destul de ciudat, adica nici nu vezi fata persoanei.Un sfat bun e sa nu iesi singur la agatat, ci in grupuri de 2-4 persoane si cautati alt grup de fete,care si ele sunt la agatat.
Singur e mai greu si e nevoie de mult curaj.
Bine,daca cauti iubire adevarata,e intr-adevar greu sa agati de pe strada urmatoarea sotie, poate intr-o biblioteca sau la un eveniment.
Eu din experienta mea stiu ca e foarte greu singur, ai nevoie de cineva sa iti faca legatura, un prieten sau mai multi prieteni comuni, asa se leaga prieteniile, prin anturaje.
Am vazut totusi ca exista persoane care abordeaza in mod direct oriunde si pe real si pe internet.
Uite aici un canal de yt care face ceva de genul, pe langa prankuri si experimente sociale:

https://www.youtube.com/watch?v=njLeogIXkvQ&t=43s&ab_channel=BigDawsTv

https://www.youtube.com/watch?v=Kyjth1wmfn0&ab_channel=BigDawsTv

https://www.youtube.com/watch?v=IfLstHUdr_E&ab_channel=BigDawsTv

Sunt multi pe Youtube, chiar si romani, dar nu ti i-am recomandat ca multi sunt varza, adica dau niste sfaturi aiurea, de te doare capul.Importane sa fii natural,nu alte vrajeli.
Asta Bigdaws e tare omul,ti l-am recomandat pe asta ca e cel mai bun pe domeniul asta si nu e deloc fortat ce face si are si clipuri in care ia fani fara pic de experienta si ii pune sa faca si ei si unii au succes, ai nevoie doar de un pic de curaj si sa vina de la sine, adica sa fii tu insuti, desi ti-am zis e destul de greu asta, majoritatea relatiilor vin cu ajutorul prietenilor, de unul singur, greu.

| TFL007 a răspuns:

Da, ce e mai frustrant pentru unii e ca nu pot deveni Alpha datorita felului in care arata si a modului in care au fost tratati in scoala ( De exemplu), oricum se stie ca orice Alpha arata foarte bine ca aspect fizic si tot! e o chestie zic eu cu care te nasti si pe care poti sa o dezvolti in timp, nu e pentru oricine

| TFL007 a răspuns (pentru StrongHeart):

Tu nu te uiti mah cum arata ala, aproape de 2 metri ditamai omul ......ma rog, poate pentru el functioneaza ca din poza nu pare urat omul

| EcceHomo a răspuns:

Mie îmi plac bărbații omega, sunt mai potoliți, mai calzi, mai atenți. happy

| StrongHeart a răspuns (pentru TFL007):

Uite aici :

https://www.youtube.com/watch?v=iXgmHnebFOs&ab_channel=BigDawsTv

Ce mai zici? Poti sa zici ca baiatul asta e Fat Frumos?

Mai incolo pe la minutu 3

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru ForeverAlone97):

Nu zic nu dar nu e totul altfel nu își pierdeau unele interesul față de mine când mi-am deschis gura, sau nu am deschis-o că sunt anti-social, unele mi-au zis-o in fata.
Și dacă ai probleme îmbunătățește le, un corp lucrat, o freza mișto/parfum și alte chestii te fac mai aratos. Nu ai idee cum observă unele astfel de chestii.

Da da da, am vazut, seamana putin cu serban numai ca are barba, foarte profund, interesant cum tinea pasul cu alea nu stiu cine le alerga rolling on the floor)

Si mai e blondul ala ****-as pe norocul si pe genele lui, am vazut si eu clipuri cu el efectiv a luat 50 de numere de telefon intr-un clip de 7 minute de la fete pe strada

Ala de la minutul 3 e un exemplu de ASA NU!

| Freya1 a răspuns:

Daca vrei sa agati un anumit tip de femeie intr-adevar, trebuie sa fi cum vrea ea (rau, bun, alpha).Dar daca vrei sa ai o relație cu o femeie ce sa ti se potrivească, vei fi tu însuți si ea te va iubi pentru cum esti.

laughing

Nu am ce sa lucrez la mine cat timp trasaturile faciale nu atrag. Arat prea tare a copil.

| Freya1 a răspuns (pentru TFL007):

Multumesc pentru vot, simt ca nu iti convine ce spun si imi pare rau pentru tine daca crezi ca ne nascandute alpha si cu pătrățele nu iti vei face o relatie niciodata.

| TFL007 a răspuns (pentru Freya1):

Nu inteleg ce ai scris mai exact, auzi da te intreb o chestie -> poti cum sa ma exprim... esti tu in masura ca om sa decizi cum vei veni pe lume FRUMOS sau URAT, poti sa ma lamuresti cu asta

Pentru unii e un chin, sa ma exprim mai vulgar, unii chiar sunt fu tu ti la propriu cand iau nastere

De ce ti-am dat amuzant, pai e de ras ce ai putut spune aici
Dar daca vrei sa ai o relație cu o femeie ce sa ti se potrivească, vei fi tu însuți si ea te va iubi pentru cum esti.

Daca era asa cum spui tu, ca o fata te iubeste, personalitate caracter si eu mai stiu ce alta minciuna pe care o tot auzi de la pua coaches si asa, iti spun eu ca toti si-ar fi gasit pe cineva, numai era site-ul asta plin de frustrati virgini ca ii refuza fetele si asa mai departe

| Maeve a răspuns:

Muta-te in alta tara.

Care's șansele să dai de tipe singure pe strada, bah voi macar gânditi puțin? gata iesim la abordat pe strada după 25 de ani ca sigur dăm de fete neprihanite, triste si fara prieteni! Reveniti-va dreacu

| TFL007 a răspuns (pentru XxAndreixXx):

Facem schimb de mutre frate, eu daca aveam fațau tau în 2-3 luni de tinder sau badoo cred ca erau rupt de ***

Tu ai nevoie de control de specialitate sa iti rezolvi problema cu încrederea de sine.
Pe urma, sa începi să iti faci prieteni ce se pricep cat de cat sa te sfatuiasca de cum sa vorbesti sau sa te comporti in preajma unei fete, ca ma tem ca ai nevoie mare de asta.Si cel mai important e sa nu mai umbli după vedete si staruri de cinema, ca alea au clar alte preferinte financiare, sociale.
Nu am spus că nu sunt oameni ce se nasc urati, ca in fond sunt trăsăturile genetice.Dar nu este asta criteriu principal pentru care acești oameni raman singuri.Sunt zeci de mi de alte motive pe langa asta ce trebuiesc analizate, dar e mai simplu sa ne victimizam ca asa ne-a lăsat natura si aia e decât sa facem ceva sa reparam ce avem defect sau sa conștientizăm că avem o problemă nu?
Nu ti-am spus nici o secundă ca nu exista bărbați ce isi fac mai greu o relație, doar ti-am spus că nu e neapărat imposibil.
Tu ce varsta ai?

Am si eu la randul meu o relație.Si am mai avut relații si nu i-am cerut celui de langa mine sa se transforme in altcineva, ca daca voiam să fie altfel il luam pe altul ce era cum voiam eu nu pe el.
Dar nu stiu daca tu înțelegi chestiile astea.Sau poate mai degrabă te sperie ideea ca o fata trebuie sa fi cu aproximație ca si tine ca sa te accepte.

Mda bla bla bla...un psiholog bun de gen feminin e tot ce imi trebuie mie, pacat ca nu am bani de terapie