| XxAndreixXx a întrebat:

Cum e sa ai o relație ca băiat, trebuie sa fii prea Alpha ca femeia sa stea lângă tine mereu sau daca ești moale ca băiat poți muri virgin și singur toată viata?

Răspuns Câştigător
| StrongHeart a răspuns:

Trebuie sa fii echilibrat,eu nu cred in alpha si beta,cred doar in alpha si omega adica Dumnezeu,daca esti un om cu capul pe umeri nu-ti mai pune astfel de intrebari.
Si barbatul si femeia au aceeasi sursa,aceleasi sentimente,aceleasi trasaturi,doar ca la femei sunt accentuate anumite trasaturi si la barbati altele,dar in esenta un barbat si o femeie=jumatate si jumatate,formeaza un intreg si apoi dau viata mai departe unuia sau mai multor suflete(copii).
Daca femeia nu sta langa tine decat daca ai bani sau putere inseamna ca nu e genul de femeie pe care ti-ai dori-o.O femeie adevarata trebuie sa te ridice in picioare cand ai cazut, un barbat adevarat trebuie sa faca la fel pentru ea, un barbat fara o femeie e doar pe jumatate implinit si invers la fel.
Nu te alarma ca nu ti-ai gasit inca o relatie, asta inseamna ca ai principii si nu te dai dupa cum bate vantul.O sa vina si pentru tine o zi cand vei fi implinit.
In ziua de azi toti alearga dupa nimic, dupa placeri de scurta durata care se pierd in van.Mai bine cauti dragostea care nu are sfarsit, chiar daca trebuie sa ai multa rabdare pana apare, ea va aparea, cu siguranta.

93 răspunsuri:
| TFL007 a răspuns (pentru Emma30555):

Pai le-am depasit dar degeaba stiu sa vorbesc laughing)

| LoveSleep a răspuns (pentru RAY):

Majoritatea suntem anxioși.
E mult de spus ce ar putea sa facă. Am cam renunțat sa răspund la întrebări de genul pentru ca toată lumea citește și nimeni nu face nimic. E aiurea sa scriu degeaba când toți se plâng ca sunt urâți și sunt convinși ca nu au șanse deloc. Sau ca femeile sunt nașpa.

Trebuie sa o ia pas cu pas. E un tip pe YouTube care te ia de la 0 și te invata pas cu pas ce trebuie sa faci ca să scapi de emoții și cacaturi de genul. Asta te costa câteva mii de euro.
Eu ii zic gratis. Ce noroc pe el.
Dar nu funcționează cât timp sta online și așteaptă sa ii scriu romane sperând ca la un moment dat o să-i zic un fel de vraja pe care sa o repete noaptea în pat în timp ce se joaca Minecraft și sa apară femei lângă el.
E nașpa și obositor sa se schimbe, sa iasa din zona de confort și alte abureli de genul, când vine acasă obosit de la munca și tot ce vrea e sa zaca în pat și sa mănânce rahaturi ca să îi crească burta și mai mult.
Dar nu are alta alternativa.

| RAY a răspuns (pentru LoveSleep):

Da te inteleg, dar cand vezi ca esti respins non stop si vezi fete frumoase este logic ca ai frustrari nu esti robot si uman, eu unu acum pun pret pe sanatate, bani, dezvoltare