Oribil. Cei mai proști 4 ani din viața mea. Profesori idioți, colegi cu iq pe minus, anxietate și timp pierdut.
Îți sugerez să faci facultate în 2 cazuri:
1. Ai nevoie de diploma aia pentru a avansa la locul de muncă, sau pentru a-ți găsi un post mai bun care cere terminarea unei facultăți.
2. Îți place ceea ce înveți acolo și asta vrei să faci pe viitor.
Nu face o facultate doar să o ai, e mentalitatea aia de "trebuie sa ai o facultate, că nu se știe niciodată". Degeaba faci IT și te faci șofer, n-o să profesezi niciodată.
Sa faci orice activitate iti iese in cale. Facultatea iti ofera aceste facilitati si trebuie sa profiti de ele. Dupa ce se termina, intrii in jungla urbana, unde nu stii ce sa faci (sau poate stii).
Până acum e frumos
Să te integrezi în comunitate (să te înțelegi bine bine măcar cu 3-4 colegi de grupă) și să înveți. Ai suficient timp și pentru distracție și pentru învățat.
La mine a fost grioaznic, a fost un cosmar. Viata de student e frumoasa, caminul, colegii, atmosfera de facultate. Dar eu am facut prostia sa imi aleg ceva care nu imi place si care mi s-a parut foarte greu, pur si simplu cateodata imi venea sa plang ca unii profesori parca vorbeau in chineza, nu intelegeam nimic. Din prisma asta mi s-a parut un cosmar, dar studentia e o experienta pe care nu ar trebui sa o rateze nimeni mai ales daca merge la o facultate mai pe placul lui
E okay
Nu ți vei lega la fel de multe prietenii puternice ca în liceu sau școală, dar vei trai viata mai liber.
Îți vei face nervi cu sesiune și proiecte, te vei îngrijora degeaba, vei sta în stres, dar are farmecul ei
AlexandraAle121 întreabă: