| RAY a întrebat:

Cum este mai bine sa fi rau sa te urasca lumea sau sa fi prea bun si sa te urasca lumea?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda.Ce să spun.Bad experiences. Învățăm din ele.Mai nasol e când treci prin viață şi nu-nveți nimic din ea.

18 răspunsuri:
| Rm12 a răspuns:

In ambele cazuri depinde daca-ti pasa sau nu. Poti fi rau si fericit si sa te doara n cot de toti, si poti fi bun si fericit si sa vezi totu roz si sa nu ti pese de ce restul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prima. cel putin la prima nu are de ce sa te mire ca nu te place nimeni

| Freya1 a răspuns:

Mai bine sa fi rau.Cand esti bun esti luat de prost iesi mereu in pierdere indiferent daca te uraste lumea sau nu.Nu o sa pot fi niciodata cu doua fete doar sa ma placa cineva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Freya1):

Bine spus.

| Freya1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Daaa.Eu am spus clar ca nu pot sa tac sau sa fac pe lingusitoarea doar sa ma placa x sau sa imi dea y fundita spre exemplu.
Si da esti luat de prost cand o sa vrea cineva sa iti ceara ceva sau sa te puna sa faci ceva in plus stiind ca l-ai m-ai ajutat ca esti tu de treaba o sa profite si o sa o mai faca deoarece un om bun e si rusinos oarecum prin fire si accepta.

anonim_4396

Nu ruşionos neapărat, mai degrabă diplomat.Şi da, ştiu ce zici că am trecut prin asta cu `fata bună` toată viața şi pot spune sincer că mi s-a luat rău de toată treaba asta.

Si eu am fost tot asa. Taceam din gura ca sa nu fiu nesimtita sa nu supar pe nimeni.Acopeream pe toata lumea si eu cadeam in rahat.Lasam de la mine mereu si facem compromisuri.
Da cand mi s-a luat s-a dezlantuit jihadu laughing

Da asa e...Eu am invatat mult si nu mai ajut pe nimeni decat pe acele persoane pe care stiu ca ma pot baza la greu sau m-a ajutat la randui

anonim_4396

Câți ani ai?

22...Scuze nu primesc notificarile bine pe telefon

anonim_4396

Nu e problemă.
Mulți înainte.

Multumesc la fel.Tu?

anonim_4396

N-ai pentru ce.Eu 23.

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Tu esti prea inteligenta pentru tara asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Mh.Clar nu.Am multe carențe şi nu sunt mulțumită.Nu sunt la nivelul la care aş vrea pe plan intelectual, nici măcar prin apropiere.Şi nici nu mi-ar plăcea să mă complac în acea auto-satisfacție.Asta ar însemna să nu mai cer nimic de la mine.Să am limite.
But, anyway, here is a little kiss for you kiss.

| PersonajFictiv a răspuns:

Sa nu te urasca lumea pentru cine nu esti.
Conteaza sa fii tu.

| RAY explică (pentru PersonajFictiv):

Ai mesaj

| S8N a răspuns:

Ultima. Conteaza ca faci un bine, chiar daca nu e vazut de altii. Un exemplu perfect ar fi Joseph Stalin.