1. Da
2. De cele mai multe ori da.
3. Pot vorbi fara sa-mi misc buzele, depinde ce spun.
4. Da, pot schița clar o imagine a unui măr. De exemplu, imi imaginez un mar verde cu puncte din acelea maro inchis pe coaja. Marul se afla pe un fundal alb. Mi-l imaginez acum in culoarea mov. Iau un cutit de legume cu maner verde si feliez marul. Obtin 7 feli, 4 in partea stanga si 3 in partea dreapta.
5. Nu. Am o imaginatie bogata.
6. Si da si nu. Depinde de persoana si sentimentele mele pentru ea.
7. Nu aud o voce interioara.
8. Nu.
9. "Aud" textul ca si cum autorul l-ar recita.
10. Imi imaginez traseul.
La intrebarea 3 nu am formulat bine.
3. Poti sa vorbesti doar in gand atunci cand te uiti in oglinda, fara sa-ti misti buzele.
Creierul meu functioneza cu hemisferul DOMINANT stang. Celalalt imi provoaca stare rea sau disconfort cultural, pentru ca a intrat durerea in el. Asta nu ma lasa sa evolutionez spre arte liberale si ma distrage spre arte vulgare. Chiar am verificat lucrul acesta in scris si este un adevar obiectiv stiintific.
In acest cumul intra si poezia, arta si muzica nu asa cum le ordoneza modernistii ci asa cum le ordoneaza clasicii.
Iar de pacat, rău, durere, dionis, betie, ebrietate si fertilitate fug pentru ca imi cauzeaza disconfort cultural si slabirea tariei hemisferului stang si dominator. Eu ma fortific pe modul de crestere si dezvoltare iar celalalt mod in care a intrat durerea il am slabit si controlat, pentru ca altfel ma debiliteaza el. Iar pacatul nu pot sa il armonizez sau sintonizez cu binele, frumosul, perfectul si curatul.....pentru ca si murdarul este pacat impotriva corpului si creierului meu spalat. Eu marchez distanta si ma mentin pe margine. Devin devot si evlavios acestor lucruri.
Să nu fii desfrânat! sau Sa nu comiti acte impure!
A doua varianta suna mai bine, pentru ca astia au adulterat limbajul.
IsoldeRose întreabă:
BitchInRedDress întreabă: