Totul este dictat de mintea ta, daca tu chiar vrei ceva de la tine o vei face, de ce te-ar opri daca este iarna, de imbraci bine si iesi undeva intr-un parc sau unde vrei tu, iti poti pune si niste casti in urechi cu muzica, incearca sa alergi minim 30 de minute si vei vedea ca te vei simti mai bine, o faci pentru sanatatea ta si aspectul tau fizic mai placut, noi nu avem nici-o putere asupra ta, tu esti aceea care alege ce e bine sau ce e rau.
In principiu poti merge sa faci miscare fara alergat 1h pe zi impartita in 2 bucati de juma de ora.
Eu nu alerg, ca n-am cu cine.
Hai cu mine, ca restul chefului il aduc eu.
Daca esti din Constanta accept?
Nu sunt. De aia am chef
Îți pui muzică în boxe sau în căști și dansezi până te trec transpirațiile. Nu e nevoie să ieși în frig.
Alergatul nu este tocmai o activitate placuta, probabil de aceea nu te motiveaza. Cauta altceva, dansuri poate.
Incepe cu plimbari lungi mai intai, eventual inchiariaza o bicicleta, si poti sa iesi si la ore mai tarzii daca nu ai facut-o dimineata.
Asa iti va veni incet pofta de miscare in aer liber si vei avea mai multa motivatie sa iesi dimineata la alergat cand vei vedea ca e placut.