Hei am lucrat la Mc si cartofii ii faceam in felul urmator. Aduceam un sac de cartofi gata taiati si congelati ii asezam in uleiul inchis timp de cateva minute si dupa ridicam sâta respectiva, ii lasam la scurs adaugam sare si gataa?
Spune drept, cate zile lasati uleiul ala acolo? Sper sa raspunzi sincer,, ca e vorba de sanatatea oamenilor in joc.
îmi vine să-mi bag sârmă în ochi când îi văd pe unii cum/că *corectați-ma mersi pup* se dau mari deștepți.
omul a întrebam CUM se fac, nu dacă sunt sănătoși etc.
Pai acolo in afară sa-i gătească se adaugă substanțe mai toxice un pic sau chiar toxice și acele substanțe dau gust mâncării deși nu fac bine corpului și îi scurtează viața. Acele substanțe păcălesc creierul ca are gust mai bun decât cei naturali făcuți în care nu pui acele substanțe. Dacă te uiți pe net o sa găsești ce substanțe toxice sunt în cartofii prăjiți de la MC sau KFC.
Buna, da am sa spun sincer uleiul il schimbau in fiecare zi, nu mai lucreaz de mult deci nu am ce sa ascund, carne ce o vede.ti voi in hamburgeri era gata presata si inghetata o asezam pe grill si in cateva minute era gata. Totul ce se prepara acolo este gaata inghetat
Substante toxice nu se adauga, nu se adauga nici un praf, ele vin deja facute doar ca sunt inghetate si noi le dezghetam si cam atat.
Din ce se prezinta in documentare si ce spun fostii angajati, e clar ca adevarul e la mijloc.
Un smart meniu,, va rog!
Ies asa buni pentru ca nu sunt prajiti in tigaie si in ulei normal. Sunt prajiti in fripteuza in ulei de palmier sau alt ulei pentru fripteuza
LisaJulie întreabă: