anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum îmi pot da seama ce IQ am?

7 răspunsuri:
| VasileRapidistu13 a răspuns:

Fa niste teste psihologice pe net dar iti dai seama ca nimic din lumea asta nu poate sa arate exact, dar asa de funny merge, descarca de pe telefon, dar nu mi-ai zis cand ai luat tratament cum erau cu oamenii? adica gen mai simteai anxietate cand vorbeai cu ei? puteai sa refuzi pe cineva sau cum era?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru VasileRapidistu13):

Eu pot refuza oricând pe oricine. Pai poți fi ok dar trăim într-o tara de needucați și tâmpiți unde ești provocat chiar dacă nu ai nici o vina
Nu mai scapi de ea dacă în 3 ani nu au scăpat asa o sa ramai vrei sa te mint ca unii de aici ca te vei vindeca? Resemnează-te și dă-o în *** de anxietate, ia tratament dacă ești varza, te plângi prea mult fi bărbat.

anonim_4396

Nu mai simți anxietate

| VasileRapidistu13 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai si macar functioneaza? adica daca iei tratament si gen te duci la job e seful langa tine nu mai simti teama sau cum? te comporti normal? ma intereseaza la job sa nu fiu anxios ca sa fac rost de bani.Multumesc pentru raspunsuri, esti un om bun.

anonim_4396

Cu xanax da sau cu seroxat, serlift.
Lumea e o mizerie nu ai de ce sa te simți inferior, foarte rar vezi un om bun cu caracter, majoritatea sunt niște hoituri care își joaca bine piesa de teatru, se dau buni dar sunt de fapt niște javre, cine e javra cu tine fi și tu cu el nu lasă garda la nimeni jos

| VasileRapidistu13 a răspuns (pentru anonim_4396):

Da sunt hoti, exact, da corect, bravo, pai nu a zis si Cheloo, ca ura ramane cel mai sincer sentiment pana in prezent?

anonim_4396

Da, cheloo e un tip deștept