anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum inviți o femeie acasă la tine pentru sex? Voi cum ziceți? Eu chiar nu știu, mi-a venit una recent câteva luni, dar i-am zis direct și femeia a venit așa. Dar în rest cum e? Explicați mi

17 răspunsuri:
| ZappyTv69 a răspuns:

Poți încerca să o inviți la o întâlnire, și să vă mai "distrați", dar fa-o la ore mai târzi, și fă asta doar daca și femeia simte ceva pentru tine, și te înțelege.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ii spui ca faci cea mai buna cafealaughing ( daca nu ii place cafeaua ii spui ca ai vrea sa ii gatesti ceva la tine, ceva care ii va juca papilele gustative de placere, o cina romantica, eventual chemi si al treispelea apostol pentru intariri daca nu faci fata la... sau la cina cea de tainahee hee

| Hammurabi a răspuns:

Uite că la asta nu m-am gândit.
Nu cred că am invitat vreodată, special pentru sex, vreo femeie.
În primul rând pentru că n-am făcut niciodată sex cu persoane feminine necunoscute. Adică, pe care să nu le cunosc dinainte sau să nu-mi fie prietene/cunoștințe.
Sexul s-a întâmplat mereu în cele mai neașteptate împrejurări și chiar dacă s-a întâmplat la mine acasă, n-a fost niciodată cu invitație dedicată sau planificat dinainte. (nu vorbesc de tipele cu care eram deja într-o relație, aia e altă poveste)

| mentholinks a răspuns:

Hai fă sa-ti dau o ciunga.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru ZappyTv69):

Adica invitatie seara tarziu?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Cam la misto asa un pic scrii

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru mentholinks):

Asta putea sa mi spuna si boschetarul de pe strada de la gunoi laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Hammurabi):

Bun...si in casa la tine cum le ai bagat? Sau in casa la ele cum ai ajuns? Daca sexul a fost spontan, ma gandesc ca nu l ai facut in baie la mall sau pe pietonal

| ZappyTv69 a răspuns (pentru anonim_4396):

Da

anonim_4396

Fiindca noi ne stim si de aiahee hee

| mentholinks a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai tu m-ai intrebat cum fac eu nu ai cerut sfaturi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru mentholinks):

Mor laughing
Cer sfaturi acum!

anonim_4396

Cine esti?

| Hammurabi a răspuns (pentru anonim_4396):

N-am băgat eu pe nimeni la mine. laughing
Pe la mine vin tot timpul o grămadă de prieteni/prietene. Cu un scop anume sau pur și simplu la o cafea sau o bere. Așa a fost cam întotdeauna.

anonim_4396

Ciudat, nu prea inteleg nimic laughing

| Hammurabi a răspuns (pentru anonim_4396):

Man, tu nu ai prieteni/prietene cu care îți mai petreci timpul, cu care mai ieși, sau mai mergi la munte, sau la bere, sau orice altceva? Oameni cu care îți mai petreci după amiezile, serile. Că doar nu stai în casă, singur.
Așa e și la mine. Un cerc de prieteni/prietene care ne mai petrecem timpul împreună. Că ne mai întâlnim prin oraș, sau acasă la câte unul din noi sau la mine la hotel, sau pe plajă, sau la cazinou, nici nu mai contează unde. Nu știu ce zici că nu înțelegi.

anonim_4396

Eu nu am prieteni deloc. Eu am 22 de ani si nu am avut niciodata decat relatii pe beneficiu si alea toate cu barbati, exceptie fiind una singura. Cum sa stiu?
Nu am avut prieteni niciodata cam. Eu nu am trait asa ceva.