SĂ FI FEMEIE SAU FATĂ și sa nu-ți dai seama MĂCAR DE ATÂTA?
Las-o dracu nu cred așa ceva... ori ești trol ori ai pus la mișto întrebarea. Este în genetica voastră săi mirosiți pe ăștia fără nicio îndoială nici chiar atâta boss nici chiar în halul ăsta să fi o fată și femeie și sa nu-ți dai seama de așa ceva...
Nu există așa ceva tu ca fată ca femeie să nu ști ce intenționează un bărbat cu tine mai ales dacă ai petrecut cu el destul vreme...
Eu am pus intrebarea ca sa primesc raspunsuri nu sa fiu judecata de ce nu-mi dau seama, eu vreau pareri de la oameni nu altceva
Pune 5 kg în plus, dacă pleacă sau începe să se poarte diferit, înseamnă că sta cu tine doar pentru corp. Sau când vrea doar sex și nimic altceva, gen sa petreceți timp împreună făcând și altceva.
In primul rind un barbat ar trebui sa stea cu o femeie pentru corpul ei, si femeia la fel pentru barbat.
Daca nu exista atractie, atunci se duce toata sandramaua in prapastie.
Deci prima data atractie fizica, deci este vorba despre corpuri. Dupa se mai uita si la restul, si daca va continua sa stea, inseamna cai place de tine si ca femeie si ca persoana.
Dar aceasta atractie fizica, trebuie sa existe mai mereu, pana pe la batrinete, asta tine legati 2 parteneri.
Tu de ce ai vrea sa stea un barbat cu tine? Doar ca ai bani, ca esti harnica, ca vorbesti frumos, ca stii sa afci mincare, doar de asta?
Atractia fizca conteaza cel mai mult intr-o relatie. Daca nul atragi fizic, gindeste ca nici nu mai e curios de tine sa faceti sex, sa te tina de mina, sa te sarute si etc.
Mai degraba sa fii atragatoare decat sa stii sa faci mincare Nu sta nimeni cu tine doar pentru corpul tau, daca sta pentru corp sigur i-a placut si restul, altfel nu va sta prea mul timp.
Acum, tu nu ai spus de cand esti impreuna cu derbedeul respectiv, dar daca is ceva ani, nu ai de ce sa iti faci griji, ba ar trebuie sa te bucure ca este interesat de corpul tau inca ar trebuie sa iti faci griji daca nu ar mai fi atras de tine, de corpul tau.
Dacă e băiat, sta cu tine DOAR pentru corpul tău. Dacă e bărbat, la fel.
Cheers
BabyGirl06 întreabă:
Marinutza111 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Cipi1212 întreabă: