| Henrypericolpublic a întrebat:

Cum iti revii repede din betie?
Mai ales daca vrei sa conduci dupa aia?

7 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să bei destulă apă, care spală. Lichide fără alcool, sucuri, dar mai ales apă.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Bei apa rece ca sa iti revi apa curatanduti stomacul si esofagul (gatul), te speli pe fata, gat si dupa urechi cu apa rece, rece o lasi sa curga la robinet (s-au pui tu gheata din congelator intr-un lighean si incepi sa te speli) fara sapun de 5 ori, te uiti in oglinda si iti dai doua palme zdravene s-au pui pe altul sa o faca cu acordul tau, faci flotari s-au genoflexiuni iti intinzi bratele si picoarele, ridici ceva greu ca sa pui sangele in miscare. De ce faci asta? e simplu pentru ca tu esti inca tulburat te simti moale si trebuie sa pui sangele in miscare. Nu UITA ca alcolul ramane in sanage 24-48 de ore depinde ce ai baut si cat de tare era bautura si mai ales cat de mult ai baut.
Eu asa fac mereu ca sa imi revin si crede-ma ca merge si inca ceva nu te uita la PC, laptop, telefon stai relaxat vreo 3 ore si iesi la geam ia niste aer.

"Mai ales daca vrei sa condyci dupa aia?" acum depinde unde esti, daca esti acasa si e 5 dimineata si te pregatesti sa mergi la munca te speli cu apa rece asa cum am spus mai devreme, iesi la geam ei aer proaspat 10-15 minute, faci 20 de flotari si 20 de genoflexiuni, manaca fructe mere, pere, portocale, struguri, branza cate putin. Daca ai ramas la cineva si trebuie sa pleci acasa renunta la masina ca nu sti cum se va termina daca te urci la volan ori iti ia permisul ori faci acident si esti mort pe loc, ia autobuzul s-au taxiul si du-te acasa si te intorci dupa masina cand iti revi crede-ma e mai bine sa nu iti risti viata.

Sa sti ca ai procedat corect cand ai pus cele doaua intrebari.

| FruttiFresh300 a răspuns (pentru Pricope_Marius_1997):

Suna a tortura ce zici tu laughing nu știu ce om rupt de beat, o sa poată sa facă ce ai zis tu laughing)

| Pricope_Marius_1997 a răspuns (pentru FruttiFresh300):

Mai, sa stii ca ai dreptate dar eu personal cand ma simteam rau de tot si bausem mult de ma pisam pe mine si eram varza incetul cu incetul faceam cate un pic din ce am scris mai ales partea cu spalatul si cu iesitul la geam.

| FruttiFresh300 a răspuns (pentru Pricope_Marius_1997):

Incearca direct un dus rece si bea apa multa, e mai simplu decat sa te chinui singur laughing si mancarea ajuta.

Întrebări similare