Poi ca iti faci un prieten este destul de usor pentru ca doar intri in vorba cu el incearca sa ii pui intrebari dar nu 100 de odata si o sa vezi daca ai lucruri in comun cu persona aceea persoana.Si mie mi-a fost greu prima oara cand am ajuns intr-o clasa noua pentru ca nu cunosteam pe nimeni pur si simplu ii vedeam pe toti cum barfeau, etc si chiar imi venea sa fug de acasa dar am zis ca este mai bine sa imi fac un prieten plecand de la 0 si azi suntem cei mai buni prieteni.Cat despre aruncatul pe geam cred ca ar durea prea tare parerea mea
Tu macar ai o viata cat de cat normala. Gandeste-te la orbi sau la cei care nu pentru merge. Si sunt atatea cazuri. Oare ei ce rol au in viata? Si eu pot sa spun ca nu sunt multumit de loc de viata care o am..La un moment dat gandeam ca tine.dar cand stai sa te gandesti ca sunt altii care sunt mult mai rau ca tine..atunci parca mai trece din suparare.
Hey!
Virgil Madgearu, un liceu bun, in general la inceput de clasa 9 toti gandim asa, ca nu ne place etc, probabil n'ai incredere in tine fii mai sociabila, si numai gandii asa bleah
Stiu ca e 'putin' noarmala, si eu ma gandesc la cei cu handicapuri mai mult decat altii.
Cred ca stii ca toti rad de ei fara sa stie ce ascund cu adevarat in spatele acelor probleme.
De mine au ras toti in generala ca mie chiar imi pasa de chestiile astea si chiar m-au facut sa plang o data, dar nu mi-a pasat.
Totusi, fiecare om are o limita si eu sunt pe cale sa mi-o ating.
Poate ar trebui sa gandesti, nu stiu, mai pozitiv..Si eu cate probleme am..Am unele momente cand o i-au razna din cauza lor. Poti sa atingi sau chiar sa treci peste acea limita.Dar viata ta este prea importanta ca sa te gandesti la asemenea lucruri..Si acea durere poate ar inceta pentru tine dar ar incepe pentru cei care chiar tin la tine..Si nu stiu acum.Dar daca crezi in Dumnezeu asta ar fi un motiv in plus sa crezi ca tu chiar ai un scop in viata. Esti o persoana buna(ma rog..nu la sensul figurat) dupa cum mi-am dat seama..Ar trebui sa ai o ignoranta mai mare pentru cei din jur deoarece majoritatea sunt niste ipocriti. You are special! Fck the others!
Of saracuta.E simplu sa.ti faci prieteni...ieri aproape mi-am facut un iubit, bine era cu cainele lui si m.am jucat cu el ( cu cainele) in fine faza e ca mi.a dat detalii despre el..si suntem prieteni, nu stiu incearca sa fii tupeista daca te jigneste cineva da.le peste nas.Ieri de exemplu eram la scoala in ora de dirigentie..si am pus o intrebare care nu avea deloc legatura cu ora si dirigu m-a facut proasta
si i.am dat peste nas..chiar daca e profesor.Nu.i nimic, nu te lasa calcata in picioare... funda?
Asa...si am avrut si eu un sfat...ce problema e in asta?
Si sa stii ca n-am nici o problema cu limba romana. Acum ca te-ai gasit sa comentezi asta nu inseamna ca trebuie sa o si suport. Am deja destule probleme si fara ajutorul tau.
Buna Irina,
Te ingrijoreaza ceva?
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!