| Lioana a întrebat:

Cum obisnuiti sa mancati pastele? Care varianta va place cel mai mult? ( ex. cu branza, cu sos, cu carne, cu ciuperci etc)
Care au fost cele mai bune paste pe care le-ati mancat?

11 răspunsuri:
| MrHelp a răspuns:

Carbonara sunt preferatele mele happy

| Bacemi a răspuns:

Cu tofu.

| Doarunaltutilizator a răspuns:

Mie imi plac cele cu branza, sunt foarte bune!

Răspuns utilizator avertizat
NOname
| NOname a răspuns:

Cu sos de roşii, uneori şi cu ciuperci.

| nhhv a răspuns:

Paste cu pui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu mi le fac cu ardei, ciuperci, putin usturoi verde si mult piper. Pastele cu branza imi plac mult doar daca sunt bagate la cuptor, le mananc doar pe cele rumenite. day dreaming

| Kaℓi a răspuns (pentru NOname):

Si cu o frunza de busuioc happy

| J0B0MAT a răspuns:

Cu sos de roşii. Cel mai mult îmi plac pastele cu sos de roşii cherry, usturoi şi mozarella.

NOname
| NOname a răspuns (pentru Kaℓi):

Aha. love struck

| cristi202 a răspuns:

happy
Intrebarea asta ma face sa zimbesc. Cele mai bune paste le-am mincat cu inca doi prieteni, o fata si un baiat, intr-o seara la baiat acasa. Si au fost facute de mine, un afon in materie de bucatarie. Mi-e ciuda ca nu sunt in stare sa imi fac mincare, adica stiu, dar nu sunt in stare sa ii dau un gust potrivit, si asta e grav, ca sunt un gurmand inrait. Dar atunci, cum-necum, cu putinul din bucataria prietenului, si pentru ca nici acea fatuca, nici prietenul meu nu se pricepeau deloc la bucatarie, m-am pus eu sa fac si a iesit ceva delicios: paste cu sos de rosii, ceapa, si carne dintr-o conserva. happy
Si mai interesant e ca pastele nu prea imi plac! happy Maninc daca le face cineva, eu unul nu le-as face, le consider prea inconsistente pentru o masa serioasa. Le maninc dar intotdeauna parca nu ma satur de la ele. Doar cele cu lapte de la desert le ador.