anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot afla cine imi da stupid?, de cateva zile cineva ma trateaza regeste.

Răspuns Câştigător
| BabyPink a răspuns:

Şi pe mine mă tratează la fel de bine b-) rolling eyes.
Într-o săptămână am reuşit să fac un inegalabil scor de 30"stupizi"'rolling on the floor[m-am uitat aseară ultima dată, deci sigur s-au mai adăugat]
PS:Nu pot să mă uit acum pentru că îmi apare 0 răspunsuri şi întrebări:pe

După cum spuneam "Raspunsuri considerate stupide:
33"
laughing

20 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Poti sa te uiti la fiecare intrebare la care raspunzi. Te uiti la fiecare la ultimele voturi stupid si nefolositor date. Pe langa acestia poti sa verifici si pe cei pe care banuiesti tu ca nu te au la suflet. Stai linisitita ca si eu sunt atacat astfel de la inceput. Se pare ca nu ma potrivesc in peisaj conform unora. Stai linistita. Bine ca sunt unii care te apreciaza cu folositoare si inteligent. Rauvoitori vor fi mereu.

| Arthur a răspuns:

Nu esti singurahee hee sunt multi din' lumea umbrelor' care nu intra in lupta de idei crezanduse net superiori noua muritorilor de rand, dar facandusi simtita prezenta prin acele voturi stupide. Stupid.
Probabil la tine nu le-au placut floricica de la avatarhee hee...multi nici nu inteleg ceea ce citesc, probabil

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Nu poti afla decat daca te uiti la fiecare utilizator pe profil happy
Ai 27704 utilizatori... spor la treaba laughing
Lasa'i daca se plictisesc si n'au ce face... oricum nu te afecteaza cu nimicwinking

| BUBULINA a răspuns:

Si eu ti-am dat stupid:d
upss

| edoru a răspuns:

Relaxeaza-te, avem cu totii "prietenii" nostri. In loc de spalat pe dinti dimineata voteaza in lipsa "dreptului legal/moral" de vot. Ii spuneam candva stimabilei pluscus ca lumea trebuie privita si invers, de-a-ndoaselea.
Nu de putine ori "în lumea asta a noastră bogăţia este sărăcie lucie, infamia a devenit glorie, ştiinţa este apreciată prin neştiinţă, vigoarea provoacă slăbiciune, nobleţea este privită ca mojicie, veselia e cale sigură către tristeţe, prietenia vrăjmăşeşte, iar mântuirea năpăstuieşte".
Gandul tau ratacit dintr-un raspuns merge acolo unde un alt gand devine implinit, ceea ce ar trebui sa ne multumeasca.
Toate bune ori... stupide. :-)

| Summer Memories a răspuns:

laughing

Nu esti singura, si eu am primit stupizi pe gratis laughing

Pai nu cred ca poti sa afli decat daca intrii pe pagina fiecarui utilizator si te uiti la voturile date. Cei care dau stupid, sunt probabil aceiasi care au raspuns si ei la intrebare aceea.
Pe site-ul asta ploua cu stupizi daca iti exprimi parerea straight face

Sper ca te-am ajutat kisskiss

| Sadd a răspuns:

Nu stiu la ce te referi. dar sigur daca as stii si eu ti-as da laughing

| angel_5676 a răspuns:

Poi in primul rand pune-ti intrebarea de ce primesti mereu "stupid"si vei gasi raspunsul, pentru ca dai raspunsuri dea dreptul penibile!

| cata008 a răspuns:

Eu iti tot dau! Mai prins straight face ce ma fac?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De obicei te "trateaza " regeste cei care au mai dat un raspuns la intrebarea respectiva.De alte multe ori, cei care se vaita ca iau stupide ei insasi dau cu duiumul(chestie testata), si daca ai rabdare intra in profilul lui x si a lui y.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fiecare dintre noi a primit minim 10 stupizi. POate pentru ca am raspuns aiurea, poate pentru ca am fost martori la unele fapte ale celora care nu prea sunt binevoitori... Asta e! Mergem inainte si incercam sa ne facem meseria de TPU-usti(nu tupeisti tongue ).

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Acum...treci si tu cu vederea aceste stupide din aceasta perioada. S-au dat dupa convingerile politice.Si eu am luat la greu, am si dat...insa de acum inainte sper sa nu mai discutam politica.Hai,nu mai fi trista! Iesim in seara asta la o cafea? tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hai Rebeca, asta chiar ca nu mai e pe Google laughing Da sa stii ca am bagat de seama ca si pe mine ma iubeste cineva, ma urmareste sa tot dea cu stupide dupa mine rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@sensei si @engma am vazut ca si pe voi va iubesc mai multe cam de 1000 de ori, la enigma chiar mai mult, iubire marelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Rebeca, pai da, ce sa zic? Enigma e mai gagikar si d-aia rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@sadd tu chiar nu stii de unde, acum am vazut, ramai asa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa fim iubiti! laughing si noi pe ei laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Să fii mândră că primeşti aceste "premii", nu la tine se sfârşeşte lumea, ci la ei care nu cunosc valoarea răspunsurilor oferite de tine şi de ceilalţi useri serioşi.
Fii mândră de tine, ai reuşit să ridici capul sus fără ajutorul lor.
Numai bine.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@legiutoarea, multumesc.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Angel esti pocait?