anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot deveni robot?
Să nu mai SIMT absolut nici.
Să nu mai am nici un sentiment.
Nici un nerv.
Nici o reacție la ceea ce se intămplă in afara minții mele.
Vă spun și de ce. Eu joc biliard pe bani și-aseară am jucat in Polonia, pierdut 5000 de Euro. Nu-i vorba de bani că nu tot timșul pierd. Ci felul in care i-am pierdut. Tipul cu care-am jucat mă enerva și cănd răsufla. Cănd scorul era 6-0 pentru mine, mai aveam o singură partidă de căștigat, pănă la 7 șapte si mi-a tras-o cu 6-7.
Pe la 3-0 îl auzeam cum șoptește și injură.
M-a derajat enorm, m-a scos din joc, m-a trimis intr-o lume in care bilele ușoare au devenit grele.

Poate ar trebui să-mi pun căști cu muzica.
Orice idee e bine venită.
Vă mulțumesc!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu cred că se poate ceea ce vrei tu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Știu. Am sper că cineva p-aici să-mi de-a vreo idee. Dar cred c-am găsit soluția.
De acum cănd sunt sub presiune și urmează fracțiunea de secundă să lovesc bila albă, Inchid ochii.

| ShaOfHatred a răspuns:

Antrenament. Trebuie să te expui tot mai des la situații inconfortabile ca să înveți să te obișnuiești cu lucrurile de pe fundal. Mergi la biliard cu prieteni și spune-le să te deranjeze, să comenteze, să te înjure, astfel încât să te obișnuiești. Să devii robot nu prea poți. Trebuie să treci prin traume sau lucruri care să te schimbe pe tine radical ca să nu te mai miște lucrurile din jurul tău. Dar poți să înveți să îți păstrezi concentrarea în situații de criză.