| clau_3661 a întrebat:

Cum pot pune pe hi5 poza mea ca fundal?(Daca aveti suflet Bun Raspundeti. app cine imi raspunde bine primeste Funditalove struck

Răspuns Câştigător
| alle529 a răspuns:

Poza pe care vrei sa ti`o pui ca fundal trebuie sa fie une dintre pozele pe care le pe hi5. Dupa aia mergi la poza respectiva dai click pe ea sa o vezi mare si deasupra pozei iti apare " Afişare linkuri pentru fotografii" dai click acolo si copiezi ultimul link de la "Adresa", dupa aia mergi la pagina ta de profil si din jos de poza ta aia mica ai "Particularizare profil" dai click acolo si dai Paste acolo unde scrie "Adresa imaginii de fundal" si apoi dai Salvare si gata. Sper ca ai inteles happy! Si sa stii ca nu am facut`o pentru fundita, numai ca si eu am fost in situatia ta si stiu cum ii sa intrebi pe cineva si sa nu`ti raspunda.Pa pa! kiss

42 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar mie nu imi apare "patricularizare profil" sad ...ma puteti ajuta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

sad. Mie nu imi apare patricularizare
S-a schimbat hi5.
Nu stie cineva pentru cum este acum?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unde e particularizare profil ala ca nu-l gasesc mama lui dar

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intrati la modifica aspectul si apasati aspecte create de mine creeza un aspect nou si faceti ce va cere acolo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alle592 nu gasesc particularizare profil

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nici eu nu stiu incerc sa aflu :s nu cred ca ma ajuta nimeni va rog dati-mi un raspuns

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da eu nu gasesc : " Particularizare profil " unde e laughing big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie nu. mi apare pozacrying
imi spuneti si mie va rooog

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce poza mica?>

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga scuze dar nu mai exista particularizare profil bine ca m-am chinuit o jumate de ora sa caut particularizare profil esti draguta ai vrut sa ajutzi dar nu acam reusit:-d

| www_6598 a răspuns:

Cum modifici dimensiunea pozei?

| sab9285 a răspuns:

Eu am urmat instructiunile dar nu-mi apare nici o ''Particularizare profil''. mai puteti spune o data?

| nello a răspuns:

Poza fundal pe hi 5