anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot sa fiu lasat in pace de pocaiti? Ei ma considera pocait de-a lor fiindca sunt doar politicos si eu nu ma consider asa si mereu tot se roaga de mine sa ma duc la biserica si sa particip la activitatile lor religioase

4 răspunsuri:
| Mayhem666 a răspuns:

Pur si simplu spui "NU", atunci cand cineva te roaga sa participi la ceva ce nu vrei.
Si eu pateam la fel cu cei din familia mea care sunt crestini ortodocși, dar le-am spus nu de cateva ori, si m-au lasat in pace.
Ma tot obligau sa merg la biserica, sa ma rog, sa ma inchin, sa iau anafura si agheasma la diferite ocazii, etc, dar la un moment dat le-am spus ca nu cred in Dumnezeu si ca nu ma consider religios. Ca nu le-a placut ce am spus e partea a doua, dar nu au avut de ales decat sa accepte asta. Nu e ca si cum isi pot forta credinta lor asupra mea. Credinta se cheama credinta cu un motiv, nu se cheama forta.
Daca tu nu te consideri ca ei, spune-le cum simti. La inceput nu le vor placea, bineinteles, dar cu timpul vor trebui sa te accepte, fie ca vor sau nu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aia fac parte din "clanul" MARTORII LUI IEHOVA.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Mayhem666):

Pai eu sunt timid si politicos si nu pot zice nu sad si ei cred acum ca sunt de-a lor ca nu am zis niciodata ca nu ma intereseaza sau ceva

| Mayhem666 a răspuns (pentru anonim_4396):

Poti zice nu, doar ca iti e teama. Oricine poate zice nu, cu putin curaj. Si eu ziceam ca nu pot zice nu, pana am zis-o prima data.