| BitchInRedDress a întrebat:

Cum pot sa fiu NUMĂRUL 1 pe TPU? Cine e pe primul loc? Cum il pot/o pot detrona?

8 răspunsuri:
| Kufu95 a răspuns:

Succes.

| BitchInRedDress explică (pentru Kufu95):

Cred ca tu dai răspunsuri doar pentru puncte, sa fie date acolo laughing

| Kufu95 a răspuns (pentru BitchInRedDress):

Nu, poți să verifici că sunt întrebări care nu mă privesc pe mine și nu răspund la ele sau chiar le raportez, dacă sunt aiurea, deci nu ai nimerit.

| StoicAnalysis a răspuns:

Ai clasamentul general cand dai pe "comunitatea".
Iti trebuie activitate 24/7 sa fi pe locul 1 intr-un timp relativ scurt. Sau sa astepti inca 4-5 ani cu activitate zilnica medie.

| BitchInRedDress explică (pentru StoicAnalysis):

Cine e pe locul 1

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu e cine stie ce happy nu ii pasa nimanui. Am fost 1 an acolo, nu m-a felicitat nimeni

| siriusblack98 a răspuns:

Uite aici clasamentul general:
https://www.tpu.ro/useri/clasament-general/

Anyway, trebuie sa n-ai viata sa fii pe locul 1. Si macar de ai castiga ceva... + Majoritatea care au fost pe locul 1 (si inclusiv top 3) au bagat si multe raspunsuri aiurea, de o calitate foarte slaba. Adica iti trebuie cantitate in raspunsuri, nu calitate. Poti sa te uiti asa ca pentru tine la astia din top 3 si sa analizezi in felul urmator:
- numar raspunsuri totale
- numar raspunsuri castigatoare
- numar raspunsuri apreciate de editori
- numar raspunsuri considerate folositoare/inteligente
- numar raspunsuri considerate nefolositoare/eronate
Si poti trage o concluzie pe baza rezultatelor cam ce calitate au in raspunsuri. Sa ai la 110k+ raspunsuri doar vreo 6k castigatoare si vreo 20 si ceva apreciate de editori...e pur si simplu jalnic cu J mare. Personificarea a mult si prost/degeaba este dupa parerea mea un anume @sadrian46 care a castigat la un moment dat si titlul de user al anului. Deci omul ala dadea cele mai handicapate raspunsuri posibile. Lua copy-paste de pe Google si le punea ca raspunsuri la oameni. Isi lua zeci de injuraturi zilnic pentru fazele alea dar nu il interesa. Dadea ignor la om si facea tot ce stia el chiar daca nu ajuta pe nimeni sa raspunda mult si prost.