| Mindfulness a întrebat:

Cum pot sa îmi controlez psihicul sa nu mai decad psihic când rămân cu bani putini? Cad în depresie maxima,parca se termină lumea,și pe mine se vede că sunt foarte supărat și abătut,panicat,agitat etc! Atâta timp cât am banii pe care eu ii consider ok,ca mă liniștesc nu am nici o problema,când am mai puțini bani parca a venit apocalipsa! Nu pot sa controlez acesta situație dificila deloc! De când am anxietate am problema asta cu banii!
Cum pot sa fiu puțin fericit fără bani? Eu doar când am bani sunt puțin fericit! Altceva nu mai îmi aduce fericirea,liniștea intrinseca! Deja m-am saturat de problema asta, îmi crește anxietatea la nivel 10 de nici nu pot iesi din casă când nu mai am bani! Înainte când nu aveam anxietate nu mă interesa de bani,sau o fi că eram mic? O fi de la presiunea socială? Eu și așa stau mai mult in casa, nu prea ies! Nu știu de ce am problema asta dar mă chinuie rău! Nu mai eu am problema asta? Cum se poate gestiona?

19 răspunsuri:
| 1onur a răspuns:

Când o să începi cu Adevărat să, muncești! Cu Adevărat!

și când o să vi acasă mort de oboseală! când o să începi să vezi în ce hal se poate câțiga un ban, o dată pe lună! O să începi săi chibzuiești și nu te mai plângi de viață!

Tu te victimizezi din orice Man! Și nu-i normal! ca un bărbat să fie așa!

Ca bărbat!, nu-i normal! să nu muncești! Să mă ierte Dumnezeu! Dar ăsta este Adevărul meu cu Adevărat! Si ți-am spus cu toată sinceritatea mea!

Banii nu sănt fericirea Adevărat! Nu sunt fericirea Adevărată! Și familia copii, soția, femeia care te face fericit cu Adevărat astea sănt fericirea Adevărată! Cu banii doar te întreți să nu murim! Atâta tot!

| LovelyGirl4u a răspuns:

Dar ce te deranjeaza? Ce vrei sa cumperi? Nu ii risipi când îi ai

| Mindfulness explică (pentru LovelyGirl4u):

Am avut înainte mai mulți bani și m-am obișnuit cu banii aia, nu mă pot resemna că nu mai am bani mulți ci prea putini, mă simt inferior cu bani putini când și ultimul cioban de pe ultimul deal are bani! E drept că are că muncește! Eu am niste probleme și nu pot deocamdată munci!
Pai imi iau doar mâncare îți dai seama happy

| LovelyGirl4u a răspuns (pentru Mindfulness):

Si se rezolva problema? O să ai că înainte? Cate kilograme ai? Pentru că ai zis de bani de mâncare.

Pot avea chiar mai mult decât înainte, dar numai daca lucrez! Din păcate am atacuri de panica, anxietate generalizata și nu prea pot ieși oricând din casă! 95 kg, dar sunt cat de cat înalt.

| FloreaAmalia a răspuns (pentru Mindfulness):

Întâi tratează ți anxietatea.Fa rost de bani si caută neapărat un psiholog înainte ca boala să se agraveze.

| StoicAnalysis a răspuns:

Pentru problemele financiare iti recomand sa tii evidenta banilor printr-un tabel excel cu toate veniturile si cheltuielile tale lunare. In felul asta stii exact pe ce cheltui banii si de unde sa mai reduci din cheltuieli.

Pentru anxietate, iti recomand sa faci terapie cognitiv-comportamentala cu un psihoterapeut foarte bun.
In plus, poti oricand sa faci "ciubucuri" sau sa ajuti pe cineva in schimbul unei sume de bani, in cazul in care ramai fara bani. Nimeni nu moare de foame in ziua de azi incat sa zici ca esti terminat.

| Mindfulness explică (pentru StoicAnalysis):

Cu ce sa îl /ii ajut in schimbul unei sume de bani? Nu prea am pe cine să ajut
Ora de psihoterapie e destul de scumpă. Ai tu ceva idei? happy
Aia care nu lucrează dar fac bani aia fac combinații,eu sunt cinstit,la locul meu. Problema e că nu prea pot ieși, cu alprazolam e ceva mai bine, dar fara e nasol rău! Stau și singur și de aia e foarte greu sa scap, părinți nu mai am, nu am nici un sprijin moral, parca m-am saturat sa lupt! Am ieșit așa din casă cat de cat dar tot nu am rezolvat nimic.

| StoicAnalysis a răspuns (pentru Mindfulness):

In momentul actual lucrezi undeva?

| Mindfulness explică (pentru StoicAnalysis):

Nop! O sa mă angajez când sunt mai bine îți dai seama.

| LovelyGirl4u a răspuns:

Dar ce ai pățit mai exact? Ce ai?

Citește ultima întrebare și o să îți dai seama de ce sunt așa! Am avut niste probleme cu niste tigani in trecut și de asta am probleme și acum am probleme serioase cu dinții!

Și ce dacă? Daca vrei bani și ai mai lucrat

Nu înțeleg ce scrii? Cum adică și ce dacă? Ai citit ultima întrebare postata de mine? Îmi cad efectiv dinții de la parodontoza, e cumplit! Sunt tânăr naibii am puțin peste 30 de ani! E șocant ce mi se întâmplă! O sa fiu ajutat sa îmi pun dinții dar până atunci pot cădea alții! Nu exista vindecare pentru parodontoza! Îți dă dauna la psihic! Nici nu mai mă interesează banii in momentul asta! Ieri eram și eu fericit că poate pot salva maseaua cariata sa o plombez sau sa ii pun coroană și azi aflu de la medic că nu aș face bine că o să cadă! Și dau banii degeaba! Că mai bine o scot! Sunt un bărbat frumușel nu merit așa ceva din partea destinului sad
E o problema crunta te trezești că îți cad dinții sănătoși, că nu îi mai poți salva așa deodată! Cred că știi mă gândesc ce este parodontoza? La mine vad că e destul de agresiva, poate și că mănânc dulciuri multe dar nu are legătură că mi-a zis medicul.
Tu mi-ai răspuns pe lângă subiect. Nu are nici o legătură că am mai lucrat îmi cad naibii dinții și nu pot face nimic! Mai bine aveam cancer sau ceva mai grav și să mor dracu in câteva luni sau săptămâni sa mor liniștit și eliberat decât așa! Am multe probleme nu doar asta! Mă lupt de 20 de ani cu depresia și de 8 ani cu o anxietate ce te face praf când ieși din casă! Apoi a mai apărut o problema la vedere nu grava dar tot e ceva, și acum problema asta cu dinții, care e gravă! Și tu îmi spui "și ce dacă "? Sunt oameni care se sinucid după câteva luni de depresie și eu o am de 20 de ani! Plus ogramada de probleme de sănătate! Toate au apărut brusc după 25 de ani! Nu mai de lucru nu mai ești bun când ai atâtea probleme! Mai trăiesc și într-o țară de idioți și de rasiști! Sunt al naibii de norocos!

N-am știut pentru că eu am citit asta, mi-ai spus sa citesc cealaltă cu dinții, dar n-am știut că e grav

Tot ce tine de parodontoza este grav! O ogramada de probleme medicale am, de asta nu pot sa scap de anxietate, apar factori perturbatori mereu, sunt blestemat happy

Dar trebuie să rezolvi

O sa rezolv că mă ajută cineva! Dar până atunci ce fac? Câteva luni? Nu mai am curaj nici să zâmbesc! Costa mult sa îți pui dinți nu e ușor, costa foarte mult chiar.
Sunt bărbați urâți care au dinți impecabili și eu care arat ok cat de cat trebuie sa suport astfel de consecinte dramatice!
Multe trebuie sa rezolv dar uite că tot apare cate o belea pe capul meu. Poate cel cu coarne îmi dă teste de astea că știe că am gânduri negre.

Am rezolvat cred, o să mă ajute o ruda happy
Rămâne de văzut ce se va putea face.