| petreBb97 a întrebat:

Cum pot sa-mi atrofiez partea emotionala? Sa-mi predomine doar cea analitica, logica? Si 2 un extrovertit poate sa intre in depresie?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Fără aia emoțională nu ai avea interes sa mai trăiești, centrul motivației umane și al voinței sta în inteligenta emoțională, de asta și studiile demonstrează succesul celor inteligenți emoțional, gândirea intelectuala o dezvolti, citește cărții filozofice, începe cu mari filozofi greci, eu asa am învățat, Platon, socrate, Aristotel și încă câți, mai greșesc și eu și încă des dar sunt om

8 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1. Nu poți. 2. Da.

| petreBb97 explică (pentru sadrian46):

Dar un om care se naste cu centrul emotional poate sa intre in depresie? adica stiti sunt 3 tipuri de oameni oameni cu centrul motor, intelectual si emotional, aia care au centrul emotional pot sa intre? restul din cele doua tabere stiu sigur ca da.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru petreBb97):

Nu știu asta, nu cred asta.

| petreBb97 explică (pentru RAY):

Mdea,ai dreptate, in sensul sa fi asa mai anti social, ca am fost destul luat de prost din cauza am fost baiat empatic, pai si Nikola Tesla cum avea vointa? ca ala avea centrul intelectual, eu unul am cunoscut oameni cu 0 " inteligenta emotionala" si tot au facut ce au facut in viata, dar aveau iq bun, chiar si oameni care nu ieseai din casa deloc sa socializeze, bine nu recomand. Exista 3 tipuri de oameni, cei cu centrul motor, emotional si intelectual, astia cu cel emotional zici ca nu intra in depresie si anxietate?

| petreBb97 explică (pentru sadrian46):

Ce nu credeti? da! exista cele 3 tipuri de oameni, dar sunt curios daca cei din categoria "emotionala" intra in depresie.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru petreBb97):

Ei, dacă tu știi că există, că eu nuștiu. Întreabă-i pe ei.

| RAY a răspuns (pentru petreBb97):

Si eu am obsesie fata de tehnologie dar am depresie si anexitate

| petreBb97 explică (pentru RAY):

Dar tu parca ziceai ca ai luat tratament de la psihiatrie nu mai stiu te-a ajutat? pentru depresie si anxietate, dar la psiholog te a ajutat?

Întrebări similare