Numai timpul iti va dovedi daca o prietenie merita sa investesti sentmente in ea
Un prieten adevarat intr-adevar e mai greu de gasit Dar se gaseste
Mai cauta si vei gasi
Ca sa-ti faci prieteni adevarati (cum spui tu) nu trebuie` sa actionam chiar asa, nu te duci la o persoana si ii spui : vrei sa fii prietena mea adevarata? si probabil o sa te astepti sa-ti spuna da, nu. nu`ti spune nimeni da prietenii adevarati se castiga cu timpul. trebuie sa ai incredere in persoana aceea si sa simti ca-ti e prieten discutand absolut orice, intelegi? O prietenie adevarata se bazeaza pe INCREDERE! sper ca ti-am fost de ajutor
Nu trebuie sa iti cauti un prieten adevarat. Un prieten adevarat nu se "confectioneaza". Tu poarta-te normal, fa-ti cati mai multi prieteni normali, apoi vei vedea daca vreunul intr-adevar iti poate fi adevarat
Ei bine... nu exista o reteta anume dupa care sa iti gasesti. Pentru mine cel putin nu exista "prieteni adevarati". Doar foarte, dar foarte rar.
Dupa mine e mai ok sa iti faci un grup de prieteni. Apoi, daca chiar vrei, vezi tu care e cel mai potrivit sa fie prieten/a adevarat/a adevarat cu tine.
Bafta!
Nu stiu. si eu caut o prietena adevarata, dar no gasesc nicaieri si sunt o fata prietenoasa, nu sunt o fire deloc dificila... anuntama si pe mine cand afli. pup
Nu cred ca exista prieteni adevarati. poate sunt dar rari.nimeni nu iti vrea binele, doar parintii si daca vrei un prieten adevarat trebuie sa il cunosti, sa incepi sa ai incredere si cel mai important sa simti ca iti este aproape si nu profita sau e fals. te-am pupat:*
Totul va venit cu timpul o sa ajungi sa te intelegi mai bine cu cineva si dupa mai bine si tot asa... si vezi intreaba pe la altii daca te barfeste sau alte prostii si daca nu inseamna ca tie prieten adevarat si scuze ai ceva problema cu gramatica
In general persoanele timide isi fac prieteni mai greu.si sufera din aceasta cauza si eu fac acest lucru si este oarecum ...trist.poate o persoana ti se pare de treaba si buna dar nu sti cum sa te faci prieten cu el.si din cauza timiditatii pierzi.in general trebuie sa-ti faci prieteni care sa aiba foarte multe lucruri in comun cu tine