Baiatul asta trebuie pus la punct rau... ignora-l in continuare, nu ii spune nimic, nu te uita la el, incearca sa nu ai lucruri prin preajama ta cand se afla pe acolo, inceraca sa nu fii prin preajma lui. evita-l total, chiar si cu privirea. bine asta nu inseamna ca trebuie sa iti fie frica de el. poartat-te ca si cum nu ar exista acolo. ca si cum ar fi invizibil. bafta. am avut si eu parte de idioti de astia si m-am luat la bataie cu ei, fata fiind. dar te sfatuiesc sa nu faci la fel. IGNORA-L. DOAR ATAT
incearca sa previi orice ipostaza de a te afla in preajma lui.
Trebe sa iei legatura cu unu care stie sa puna la punct idiotii ca ala, ii dai o sticla de bere si dupa ore cand iese din incinta scolii il strange nitel de gat si nu te va uita in veci + ca se va cuminti.
Da, foarte neplacut. Te prezinti la scoala cu parintii si vorbiti cu diriginta. Daca nu merge asa faci o reclamatie la director.
Si eu am patit la fel in clasa 10 dar mai rau la mine era ca ma jicnea di diriga si am ajuns la concluzia ca transferul este cel mai bun. daca vrei sa iti povestesc mai multe vb pe mess zaratu. iulian
Multumesc tuturor dar nu stiu cui sa ii dau funda -_-. toate raspunsurile au fost bune.