anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot unii trai in astfel de mizerie arata timp? straight face

https://youtu.be/eDR3_WughfU

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

La baza sunt probleme psihice, mai mici sau mai mari.
Oricum, ce am vazut in clip e usor, nu s-a locuit mai mult de un an acolo. As zice chiar sub 6 luni de la ultima curatenie generala.

9 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Reclama, nici pe strazi, sau la gunoi nu-i asa laughing Nu mai pleca urechile la tot ce vezi laughing majoritatea is reclame.Tu nu gindesti, pe aia cine ia filmat.Mai is asa unia arata nu stiu ce chestii, uneori is filmati chiar ei laughing adica pe ei cine ia filmat laughing is video facute asa, le baga pe webisteuri de astea, daca au multi care casca urechile la ei, pun aia reclame, le dau si lor un ban cinstit laughing

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cunosc pe unii care pot.

| Jessica1235 a răspuns:

Ori nu le pasă absolut deloc că e gripă de gunoi la ei în casă ori e făcut pentru emisiune

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ehh, ce ai dat tu acolo e fake, dar asta nu inseamna ca nu sunt oameni catre traiesc in mizerie. Unii au probleme psihice altii doar o lene cronica.

| Smmo a răspuns:

Nu-i judeca, nu este doar vina lor, sunt facuti sa se poarte asa. Si eu m-am intrebat mult timp cum pot sa se bucure unii de un chistoc de tigara de pe jos de parca au gasit aur, sau de o doza de suc din cosul de gunoi in care a mai ramas un pic de bautura. E trist. Dar nu e doar vina lor. Doamne fereste.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru suntserios):

Și atunci vine cineva, le face mizerie in casa iar apoi echipa din filmare le face curat?
Așa se procedează?

| Fatamuntilor a răspuns:

Ia de aici!
https://www.youtube.com/watch?v=DkWwkt_OiiU&t=27s
ii avem pe ai nostri.
poate sunt bolnavi, poate au diferite traume...nu poti sti.

| Ararat a răspuns:

Depresie.

| Hyperion7 a răspuns:

-datorita lenei
-din comoditate
Însă sunt sigur că astfel hazarde sunt făcute intenționat pentru a arata ceva, zic eu