| ℓDℓ a întrebat:

Cum poti deveni mai puternic?
Cum poti infrunta mai usor viata daca esti descurajat sau daca toata existenta ta a fost o lasitate?

13 răspunsuri:
| ?? a răspuns:

Pei, intrebarea asta mi-o pun si eu mereu. Toate in viata se intampla cu un motiv. Din toate lucrurile rele care ti se intampla devii mai puternic. Trebuie doar sa induri so sa treci peste. Sper ca te-am ajutat. happy

| nice67 a răspuns:

Se pare ca viata e doar o incercare cu bune si cu rele; trebuie sa luptam, oricat ne-ar lovi ea trebuie sa fim tari si s-o infruntam pentru ca timpul, la un moment dat va vindeca orice rana, care sta ascunsa in adancul sufletului nostru si vor aparea niste zambete de 'nicaieri' si niste persoane, care ne va lumina viata si atunci o vom vedea mai in 'roz'.Ai grija de tine si fii tu insuti de fiecare data, vor trece toate aceste perioade; ar a fi vesnici dar de fapt sunt trecatoare, par lungi deoarece sunt pline de durere...

| ℓDℓ explică (pentru ??):

Da trecem peste...
suferim, cadem, ne ridicam dar (cel putin eu) nu mai putem privi cu incredere in sus.
Eu nu devin mai puternica...ci..ma mentin intr-o lume?!

| ℓDℓ explică (pentru nice67):

Nu stiu daca ati inteles.
Mereu am fost o lasa si ...intrebam daca se poate trata?!
sa pot deveni mai puternica... straight face

| harciog a răspuns:

Faci confuzia grava sa asemeni lasitatea cu descurajarea.Atit am de spus.

| Alexintunecatul a răspuns:

Sa te schimbi! Sa vezi lucruruile altfel! Te-ai uitat vreodata in oglinda sa te intrebi ce vezi? Ce simti? Esti multumita? Daca nu ce mai astepti? Ia o pauza..mediteaza..descopera-te! Iti place ce simti cand te gandesti la ultimii 5 ani din viata ta? Ceea ce ai facut..persoanele care au fost in jurul tau..care te-au apreciat..care te-au dezamagit? Trecutul nu mai conteaza..contureaza prezentul sa dai nuanta viitorului! Si niciodata sa nu cauti fericirea in alte persoane sau lucruri..pentru ca singura persoana pe care o poti controla esti numai tu..nu altcineva sau altceva! Stii..gasisem un pasaj undeva foarte frumos:"Daca vasul tau este schimbarea vei naviga pe apele succesului. Daca vei si decide singur vei avea si vant sa-ti sufle in panze.Dar nu astepta sa putrezesca lemnul"!

| nice67 a răspuns (pentru ℓDℓ):

Draga, in fata sortii nu putem fi decat lasi nu exista alta varianta si nici cum sa e luptam cu ea. Oricine are momente din viata cand se descurajeaza, chiar dac se intampla des. Trebuie sa fi puternica si daca te consideri lasa, schimba-ti parerea despre tine. Schimbarea consta in vointa ta, noi nu putem decat sa te incurajam, nu mai fi aspra cu tine si numai crede ca esti o lasa, nu exista doar daca plecitu ideea asta. incearca sa fii mai optimista si infrunta viata cu curaj, ai sa vezi ca lucrurile se vor schimba...trebuie sa vezi viata si cu bune si cu rele, nu o privi doar in 'negru'. hai curaj!

| thefighter1 a răspuns:

tongue da fetito, normal ca poti sa te schimbi si sa devi mai puternica...bine, depinde si de caracter, dar trebuie sa vrei asta si sa infrunti greutatiile vietii.
"Lupta este vitalitatea care sustine viata."

| thefighter1 a răspuns:

"Ceea ce nu te doboara te face mai puternic"

| EmaS a răspuns:

Poti sa pui punct si sa o iei de la capat.

| ℓDℓ explică:

Va multumesc tuturor pentru incurajari.
Sper sa invat cevasi sa nu mai fiu pesimista asupra vietii.

| doctorandus a răspuns (pentru ℓDℓ):

Sta in caracterul romanului sa fie las: capul plecat sabia nu-l taie a fost valabil la noi vreme de cel putin 500 de ani. Asa ca nu esti o exceptie.

| ?? a răspuns (pentru ℓDℓ):

Da...ai impresia ca totul se termina, dar nu-i asa. Toti ne lasam descurajati din cauza asta, dar trebuie sa ne ridicam si sa luptam mai departe.

Întrebări similare