Fetelor bune si destepte nu le plac baietii duri si tupeisiti, dimpotriva!
De ce ai vrea sa afii asa, ca sa agati numai parasute si rapandule?
Tu crezi ca unul tupeist cu toti dintii cariati in gura, va avea succes vreodata la vreo fata?
Ca eu nu cred!
Asta, apropo de declaratia ta:
"în 24 Septembrie | AndrewTate7789 a întrebat:
Am probleme cu dantura, îmi trebuie câteva zeci de mii de lei sa mi-o fac ca trebuie sa îmi luna 6 implanturi dentare și coroane durabile în timp, în partea de sus nu am doi dinti caninii și premolarii..."
Dacă tot ți-ai pus nume (de user) de pușcăriaș, rezolvă problema asta mai intâi
https://www.tpu.ro/......entare-si/
E o preconceptie putin gresita. Nimanui nu-i place un badaran insensibil care se ia la bataie si scuipa seminte la colt de strada.
Ideea ca barbat este sa arati ca esti responsabil, ferm in decizii ( adica sa fi hotarat si sa nu te fastacesti ), intelegator, sa arati ca nu poti fi calcat in picioare de altii, sa arati mila atunci cand e cazul si sa fi nemilos atunci cand e nevoie. Asta se invata pe parcursul a multor incercari in viata sau a multor ani de zile. Nu orice om poate deveni barbat.
Este important sa știi ce vrei și sa lași timiditatea deoparte când vorbești cu o fata sau când o inviti undeva! Eu îți recomand să încerci să practici un sport pentru a avea mai multa încredere în tine de preferat football, baschet, înot sau tennis
E așa hilar că întrebarea asta se potrivește cu numele tău de utilizator.
Fi însuți frate cu tine și cu oamenii care sănt oamenii și Dumnezeule îți va scoate în cale pe cine îți dorești și vrei lângă tine.
totul-online.tk întreabă:
andys4u întreabă:
anonim_4396 întreabă: