Cel mai simplu ignori...
Daca vecinii te cunosc nici nu ar mai trebui sa te intrebe lucruri false...
Daca acea persoana este atat de tampita(scuza-mi limbajul, dar am trecut si eu prin astfel de barfe neadevarata si ma enerveaza persoanele de genul) incat sa spuna asemenea lucruri...inseamna ca e invidioasa pe tine, si vrea sa pici. Cel mai bine ai putea sa vb cu acea persoana si sa-i spui ca nu este ok ceea ce face, tinand cont ca nu a mai vb de mult cu tine.
M-as face ca nu stiu nimic, i-as plati-o fara sa stie de la cine a venit si m-as distra copios dandu-i indicii false despre sursa necazurilor sale
Daca nu ai fost de fata, daca nu ti-a spus tie direct ceva, stai linistit, mai ales ca nu ai mai vorbit 7 ani.
Dar cand este sa va intilniti,asta daca o sa va intilniti pe undeva,atunci poti sa-i spui,oamenii astia trebuie ignorati,dar nu lasati asa,sa le spui cand ii intilnesti,dar sa mai fie de fata si alte persoane, doar asa ii mai poti tempera.
Daca ii lasi in treaba lor, ei vor continua tot asa, or sa creada ca e f bine ce fac.
Deci nu te duci tu peste persoana, doar de te gasesti intimplator sa no lasi, dai si 3 perechi de palme sa stie cu cine are dea face
Ma iau de acea persoana, o intreb de ce a facut asta, iar data viitoare daca se intampla, ii aplic o corectie pentru a nu se mai repeta.
Asa e, daca ii lasi in treaba lor vor continua asa, eu nu fac asa, daca e, ma iau de acea persoana, ii zic de ce, si ori ii dau si o corectie pentru ce a facut pana acum, ori daca se mai repeta ii dau o corectie.
Ca altfel ti se urca in cap!
Nu la toti merge cu ignoranta, daca vezi ca nu merge, iei alte masuri sa rezolvi problema, ca niste vorbe din astea pot face mult rau.
anonim_4396 întreabă: