| RAY a întrebat:

Cum reacţionezi atunci când te supără cineva? Ce atitudine ai?

20 răspunsuri:
| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Dau cu pumnu in masa si cu scaunul de podea

| Wr3nch a răspuns:

Depinde de persoana. Daca o cunosc bine ii arat ca sunt nemultumit si ii explic de ce. Daca nu, o las asa.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Cine sa ma supere pe mine? ^_^

| StrongHeart a răspuns:

Il ignor.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru RAY):

Eram sigur ca din astea imi dai laughing

Ia zi. Cine te supara? Ne luam noi de el ^_^

| Drimmero a răspuns:

De fel sunt cu mult bun simt, dar asta nu inseamna ca sunt vreun fraier si reactionez daca ti-o cauti in mod expre cu mine, depinde ce inseamna la tine ''supara'', dar in niciun caz nu o sa tac, niciodata nu m-am lasat calcat in picioare.

| RAY explică (pentru DoarBogdan):

Intrebarea e de pe un site

DoarBogdan

Pai cum? Repostam intrebari fara sa zicem sursa?

| RAY explică (pentru DoarBogdan):

Nu pot

DoarBogdan

Aaa, smecherii.

| Freya1 a răspuns:

Depinde pe ce ma enervează.
De obicei incerc sa evit persoanele ce pot sa ma calce pe nervi, dar daca asta nu e posibil, sau chiar nu pot trece cu vederea anumite lucuri inițial răbufnesc verbal aruncând cu vorbe Destul de grele si urate.Dar daca tot se continuă conflictul si imi sare mustarul la acel cineva ii va sări bulionul.

| RAY explică (pentru Freya1):

Scoti sabia si treci la taiat pentru craciun

| Freya1 a răspuns (pentru RAY):

Cam asa.Chiar as mânca niște urechi, muschiulet, carnaciori.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde...dar de obicei devin tăcută, fără chef de nimic...și se vede pe fața mea că ceva nu e ok. Și încerc subtil să fac acea persoană să își dea seama că nu a fost în regulă cum s-a comportat față de mine. Apoi când mai trece starea aia foarte aiurea, mă gândesc dacă e nevoie sau nu să stau de vorbă cu acea persoană, poate nu și-a dat seama că a greșit, poate nu era cazul să mă supăr și problema e la mine, poate pur și simplu am înțeles greșit ceva. Și Îl rog pe Dumnezeu să mă ajute să iert. Alteori, doar iert, fără să mai încerc să comunic cu acea persoană despre incident. straight face
Să nu uităm de muzică. happy Muzica pare că te înțelege perfect, când oamenii nu o fac. Ascult muzică la greu.

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Sper ca nu vei fii dezamagita ca nu meriti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Deja sunt. De mine însămi și de oamenii din jurul meu. sad
Se pare că nu m-am vindecat cu totul de a avea așteptări.

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Si eu Criss, ar inseamna sa ne mutam intr o pestera, dar sa stii ca cel mai mult ne dezamagim pe noi

Răspuns utilizator avertizat
| DeyCj a răspuns:

Îi zice verde-n faţă fără menajamente ce m-o deranjat şi plec.

Întrebări similare