Întrebare recomandată | 1tibi1 a întrebat:

Cum sa faci sa plangi la comanda?
(adica asa cum fac actorii)

Răspuns Câştigător
| BabyPink a răspuns:

Ţin minte de la o emisiune mai de mult, când o prezentatoare a pus o asemenea întrebare. Iar o actriţă a răspuns că trebuie să se uite într-un punct fix vreun minut, după care apar şi lacrimile[a făcut demonstraţia la televizor]. După care am încercat şi eu şi chiar funcţionează! happy
Sau mai ştiam că trebuie să te uiţi la lumină sau ceva de genul happy

19 răspunsuri:
| Sparkzz a răspuns:

Pai o modalitate ar fi crema mentolatalaughing iti pui un pic sub ochi te ustura si lacrimezi sau gandeste-te la ceva trist sau uitate la un film lacrimogen inainte (iti dau cateva titluri de filme triste big grin :the notebook, city of angels, dear john...anyways sunt o garamada laughing ) hope it halpes happy spor la...plans laughing

| dulcik a răspuns:

Sa te gandesti in momentul ala la ceva urat sa te bagi intr-o stare de profunda tristete.
P. S. actori se dau cu niste picaturi speciale pentru a plange

| Xonia a răspuns:

Eu ma uit intr-un loc fix 10-15 secunde si daca ma chinuiesc putin ma apuca un planslaughingde toata frumusetea
(asa fac cand nu ma lasa pe afara, sau unde vreau eu)

| lucafarcas96 a răspuns:

Se gindesc la clipe dureroase din viata lor

| rhini a răspuns:

Sa suferi cu adevarat, trairile actorilor sunt autentice

| FursecCuCiocolata a răspuns:

Pai de obicei actorilor li se mai pun si picaturi in ochi. [visul meu este sa devin actrita dar cred ca as accepta orice alta modalitate de a plange la comanda decat sa imi puna picaturi in ochi. nu le suport!]
deci pentru a plange la comanda este clar ca sunt multe modalitati: piper, menta. etc. orice ar putea sa te faca sa iti dea lacrimi ["false".]
lacrimilea "reale" se pot face atunci cand chiar plangi "din suflet". eu daca voi fi vreodata actrita si mi s`ar spune de ezemplu ca mi-a murit iubitul sa zicem:]] as incerca sa ma gandesc ca asta este real.
cam asa poti plange cu lacrimile tale cum s`ar spune.:]]
sper ca te-am ajutat!:d:]

| CreepyCrow a răspuns:

Ai putea sa te uiti aici, eu plang instantaneu:-S...
http://www.youtube.com/watch?v=OGhK4014JNE&feature=related

| Alin16only a răspuns:

Poti incerca cu fumu de tigara, doar ca te ustura ochii destul de tare.

| raluk27 a răspuns:

Te uiti fix intr-un punct si incerci sa nu clipesti. Ai senzatia ca se usuca ochii si lacrimile vin

| DieHarD a răspuns:

Gandeste-te la ceva tragic, eu ma gandesc ca s-au despartit parintii mei si nu mai pot sa ma opresc

| Clara123 a răspuns:

Pai exista si substante chimice care se baga in ochi, dar actorii intra in pielea personajului si asa plang ei.Sau e un fel de talent al lor(cu asta sunt speciali)

| Yolocaust a răspuns:

Stiu eu cum sa faci sa plangi la comanda (in cazul baietilor) Rogi pe cineva sa iti dea un picior la *** problema rezolvata big grin

| andreeaandra989 a răspuns:

Eu plang de obicei cand sunt ofticata si ma enervez big grin si nu imi dau parintii ceea ce vreau eu laughing) sunt o actrita execelenta big grin

| Ciobanu_Inna_1999 a răspuns:

Gindeste-te ca cineva drag tie a decedat

| ღHinataღ a răspuns:

Eu nu am clipit 2 minute si nu mi-au venit lacrimile -.-

| hanahana18 a răspuns:

Poti sa ma suni oricand. Sunt profesionista in acest domeniu. Cand cei din jur ma enerveaza eu percep totul ca o melodie. Si sunt propriul meu dirijor. Asa ca 1, 2, 3, 4 si! Pot sa plang atat de mult incat sa mi se umfle capul. Pot sa plang atat de adevarat incat nimeni sa nu banuiasca ca ma prefac. In afara de sora mea cea mare. ea isi da seama tot timpul. chiar si cand plang serios laughing ai prins gluma?
Nu ezita si suna-ma! Intre orele 7:30-20:00 sunt disponibila. Mai putin luni si miercuri! :* xoxo

| Carina_Carina_1989 a răspuns (pentru Clara123):

Isi pun picaturi in ochi

| lucaluk224 a răspuns (pentru Clara123):

Nu exista "pielea personajului"

| Animeforlifee9921 a răspuns:

Stiu ca ai pus intrebarea asta acum 13 ani, dar eu fac asa:iau o guma super mentolata, o mestec si dupa ce am mestecat-o o pun sub ochi si chiar merge. Imi curg lacrimile siroaie. Sau poti incerca si cu picaturi lacrimogene sau cu ceapa, desi cu ceapa nu cred ca functioneaza

Întrebări similare