E fals trebuie să dormi 8 ore pe zi dacă dormi prea mult înseamnă că ești bolnav, iar dacă dormi prea puțin înseamnă că nu ai activitate și lipsesc vitamine și alți nutrienți
Faci mișcare 30 de minute în fiecare zi, afară dacă se poate la aer curat.
Mănânci fructe și legume și bei minim 2 l de lichide.
Dormi 8 ore pe zi și eviți excesul de sare, zahăr și grăsimi.
Tutunul și alcoolul dăunează grav sănătății, deci faci pact cu sănătatea să le facă bine
Te implici în activități de grup cu persoane reale sau cu păpuși
Spui la meteorologi să facă soare și stai la soare că organismul se hrănește cu energie solară dacă nu mergi la solar.
Îți faci timp și pentru tine mergi la manichiură, pedichiură, coafat
La final de zi te relaxezi cu un masaj...erotic și ai un somn fericit și revigorant ca sânii sau fundul fetei de care îți place
Sucurile din fructe făcute în casă sau smoothie-urile îţi dau cea mai multă energie.
Îți încarci bateriile si mănânci un pachet de Belvita- energie pentru întreaga dimineață.
Dimineața ca dimineața dar până seara ce faci?
Bei cafea, muuulta cafea
Sigur mă întreb cu ce culoare va ieși
Surpriza
Îmi plac surprizele colorate
Omule, cât mă bucur că-mi vorbești, sincer pe interior da în exterior parcă nu mă mai surprinde nimic, dar pe tine?
siguuuur
Încrederea nu o ai, ci o câștigi în timp fie ușor fie mai greu, uneori se poate să nu o obții și rămâi la fel. Dacă e bine sau nu doar timpul ne va spune.
Și ție îți plac știu asta ne mirăm fiindcă ne place
Depinde ce fel de surprize. Nu imi plac toate.
Nu au legătură cu urșii deși și ei fac spiritism
Ne-am fi inteles destul de bine in alta viata.
Dormi cel putin 6-8 ore pe noapte, bea sucuri de fructe, mananca la micul dejun, ai grija sa nu ai carente in alimentatie (lipsa de vitamine/minerale)... si fa activitati care iti fac placere! Astfel nu o sa fii plictisit sa dezinteresat ci vei acorda atentie maxima la ceea ce faci!
anonim_4396 întreabă: