Fericirea ti-o gasesti atunci cand te astepti mai putin. Adica, atunci cand simti tu cu adevarat. Aceea e fericirea lui Dumnezeu, restul sunt fleacuri, care ti le intiparesti tu .
Daca ai cea ce isi doresti eu cred ca ai fericire
sanatate
banii
iubire
deci cred ca orice lucru este important in viata asta sa-l faci si sal incerci,poate fericirea nici nu exista de aia multi viseaza la ea,parerea mea viata e o suferinta fiecare pas inainte sau inapoi este o invatatura importanta pentru mintea ta, mediteaza, cunoaste vei vedea ce frumoasa e cunoasterea, linistea, natura etc
Cu limita e foarte important sa ai cea ce isi doresti, degeaba muncesti o viata ca sa te mance viermi o vesnicie
Tu inca esti mica stai la parinti nu sti cat de importanti sunt banii in viata
Ma, nu stiu ce te face pe tine fericit, insa iarba merge pentru toata lumea!
Daca fericitea si-o doreste cu adevarat o gaseste cand trebuie nu cand e vremea potrivita, aia e fericire intarziata, falsa... o tampenie. Optimismul atrage fericirea daca stie sa fie optimista.
Trebuie sa crezi in ea, sa te uiti la detalii si s-o stii pretui. fericirea e in orice lucru, doar ca noi nu o vedem.
O sa apara intr-ub moment din viata o sa stii cadn o sa se intample
#sa traiesti viata cu sufletul si sa te bucuri de viata
Fericirea e in orice, chiar si in lucrurile care ti se par marunte.Nu stiu de care fericire ai avut invedere dar ea o sa te gaseasca pe tine atunci cind te astepti mai putin
Fericirea e ceva ce nu se atinge niciodata, dar in cautarea ei merita sa alergi viata intreaga!