| RoxanaGhost a întrebat:

Cum sa-l determin pe prietenul meu sa-mi spuna adevarul in legatura cu aspectul meu fizic...
Deci,din cauza fluctuatiilor mele de greutate, nu pot distinge daca m-am ingrasat sau daca slabesc (Se intampla sa slabesc intre 1-2 kg si sa le pun inapoi si viceversa.Am avut o perioada in care ajunsesem la 44, 5 kg, iar in interval de cateva zile ajung la 46 chiar 47 crying ). Daca il intreb pe prietenul meu daca m-am ingrasat,ori imi spune ca nu raspunde ori imi spune doar:"Esti buna!"(Deja ma zgarie pe creier chestia asta) Chiar de fata cu el mi-a zis varul ca e vizibil faptul ca m-am ingrasat,iar el a inceput sa tipe la var,facandu-l mincinos,etc... Am avut atatea discutii si daca ii zic sa-mi zica adevarul ca nu ma supar, incepe sa se enerveze si sa-mi reproseze ca nu am incredere in el si se va supara rau daca incerc sa slabesc.Nu stiu cum naiba sa-l conving sa fie sincer pe aceasta tema care e extra sensibila pentru mine(motive personale) sad Va rog fara misto si fara batjocura...

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu inteleg de ce +- 2-3 kg e asa important. Daca conform cu inaltimea ta cele 2-3 kg nu se vad deloc sau se vad foarte putin pentru el asta nu schimba cu nimic ca sa il influenteze in vreun fel.

| RoxanaGhost explică (pentru anonim_4396):

Eu vreau sa-mi controlez greutatea, dar el imi da toate planurile peste cap...

| LoveSleep a răspuns:

Iar asta cu fantezii rolling on the floor

| WaterDrop a răspuns:

Off, suferinta, suferinta. Acum pe bune, daca avea o problema cu greutatea ta, mai era prietenul tau? Problema este la tine asadar si il putem scoate pe el din ecuatie.

Daca nu poti face diferenta dintre 44 si 47, ai o problema de matematica, recomand pregatire intesiva happy. Nu ai mentionat ce inaltime ai dar atata timp cat nu vorbim de 60+ kg in cazul tau, totul pare perfect normal. Unor baieti (poate chiar si prietenului tau, nu le prea pasa de acest aspect) asa ca ideal ar fi sa nu-l mai bati la cap cu asta doar pentru a obtine tu validare pentru ca intr-o zi cine stie daca nu se desteapta cumva si isi da seama ca esti usor pisaloaga big grin

Bucura`te de el, uita de chestia cu kilogramele pana nu atingi 60 si multa fericire iti urez.

| William a răspuns:

Pune o poza aici si iti zicem noi daca esti grasa.

| Sofer a răspuns:

Daca 47 kg ti se pare mult e ok ideal e sa nu depasesti 55 dar nici sa fii scandura.