anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum să mă scot din mintea unei femei? Bătea câmpii cum că ne vom căsători și alte prostii i-am spus de N ori ca nu,până și maica-sa îmi dădea mesaje, acum are iubit și mă sună noaptea(ea) cu număr privat pentru a mă jigni.Ea zice că nu insa ii recunosc vocea și halul de a se prosti.Ce mai vrea de la mine? Mi-a și scos ochii fara sa o intreb spunandu-mi că oricum nu sunt genul ei deoarece ea preferă bărbații mici de înălțime. Nici nu mă interesează, regret că am avut tangente cu persoana respectiva

16 răspunsuri:
| DidiPuscariasu3 a răspuns:

Asta deja sună a hărțuire.

| AnemonaP a răspuns:

Fa o plangere la politie, tipa nu e sanatoasa. Daca nu vrei asta, spune-i iubitului ei, poate o potolește el cumva.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru AnemonaP):

Pai nu am dovezi. Daca o întreb ceva pe wapp, vorbim până mâine precum doi oameni normali (platonic )

| AnemonaP a răspuns (pentru anonim_4396):

Da-i block peste tot, nu ii mai da atentie. Oricat te-ar suna, nu ii mai raspunde. Trebuie sa isi piarda la un moment dat interesul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru AnemonaP):

Când se desparte de iubit pe care îl numește,, soțul ei,, îmi dă mie mesaj in care spune că mă place.Pana atunci mă sună noaptea cu privat când vede că nu mai intru pe wapp si mă jignește, insa nu recunoaște nimic

| KobraKai a răspuns:

Cred ca ar trebui sa o ignori total.

| Celcestietot a răspuns:

Poate ca si iubitul ala e ca sa te inlocuiasca pe tine! rolling on the floor

Blochezi numerele private.

| mgtow a răspuns:

Politia...

| SilentRain a răspuns:

R bolnavă pishic, schimba nr de telefon

| Mosotti a răspuns:

Pai daca nu erai genu ei, de ce vroia sa se marite cu tine?
A vazut ca n-o vrei, si acu s-a intors, nu ai cum sa i te scoti din minte.

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Cum nu ai dovezi mai?! Intregisteaza si conversatia verbala si ce discuti pe wapp si prezinti iubitului ei totul.
Nu ai softuri de record a conversatiilor pe google play?

Inreg cand te suna la 12 noaptea, ca e vocea ei acolo.

| Mosotti a răspuns (pentru AnemonaP):

Are dovezi, daca inregistreaza tot ce vb si vocal si scris, ii arata totul iubitului.

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Deci ai dovezi multe.

| Mosotti a răspuns (pentru mgtow):

Exact de asta ii arde la politie, de rahaturi din astea, au ei altele mai importante de facut.

| mgtow a răspuns (pentru Mosotti):

De ars sau nu trebuie sa-si faca datoria, e hartuire abuz psihic, stiu ca la noi se rezolva prin metode mai putin legitime dar in tarile unde legea e lege i-a treaba in serios politia

| Mosotti a răspuns (pentru mgtow):

Pai unde legea e lege, dar la noi nu prea e asa.