| Newadony a întrebat:

Cum sa scapi de criza vârstei de mijloc când faci 31 de ani? Sunt și bătrân și neștiutor. Puțin ajutor

9 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

E criza acolo? Nasol. Baga muguri.
Mie 30+ mi se pare varsta la care daca nu esti casatorit, chiar f ti orice. De la 18 la 50. Fiecare are ceva al ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Viața ta de abia acum incepe,dar dacă nu ai acumulat deloc cunoștințe atunci e chin și jale,dar nu trebuie sa te resemnezi,in câteva luni poți acumula informatii și să te dezvolți personal echivalent cu câțiva ani a unora sau toată viața care nu au asimilat și procesat informații noi și cunoștințe generale.
Poți citi multe cărți,mânca sănătos, sa mergi la sala, sa te dezvolți personal, cultural, poți fi omnipotent dacă îți dorești acest lucru, certitudinea este nu doar sa vrei ci să acționezi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă la 31 te consideri bătrân nu știu cum o să te simți la 71...

| RAY a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Cred ca răspunsul care mi l-ai dat mie, se potrivește și lui, nu exista a doua parte doar maturizare prin evenimente

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru RAY):

Nici maturizarea nu e obligatorie. Mie mi se pare important să fii "de cuvânt" cu persoanele care merită, în rest poți face ce dorești, chiar și după 30 de ani.
Dacă vrei să te dai în trenulețele pentru copii, te dai în trenulețele pentru copii.
Dar o mare parte a maturității vine ca urmare a plictiselii. Eu am găsit stația de amplificare a subwooferului pe care îl aveam în portbagaj la 18 ani. Inițial nu mai știam ce e aia, apoi m-am uitat ca un comunist la ea, o consider acum risipă de bani și spațiu. Nu știu cum am putut fi fascinat de bass în adolescență, acum îmi pare ceva atât de inutil...

Măcar sa ai un loc de munca, unde sa locuiești, mâncare apoi o soție și un copil și apoi în groapa la răcoare

Daca ai loc de munca, locuinta, mancare si hobby-uri, nu mai e atat de importanta sotia.
Trebuie, dar poti fi fericit si fara, cel putin in tinerete.
Ce ai uitat e perioada de pensie, atunci ar trebui sa iti faci o parte din placeri, sa calatoresti... Macar intre 60 si 70.
Dupa aia te muti la o cabana, sa iti iei pastilele dimineata privind natura. Mai incolo te muti inapoi la oras, sa fii mai aproape de spital...

Cine stie daca apuci varsta aia, eu spun sa le faci inca din tinerete, ai dreptate dar ai nevoie si de cineva sa te iubeasca si sa iubesti

Da, e bine sa faci oricand ai ocazia sau simti nevoia.
Cat despre dragoste... Decat o tampita care nu indeplineste nici 20% din 'femeia visurilor mele', mai bine ies cu muiste pana la 60 de ani. Au mai multa minte decat 'fetele de casa', oricum. Ai ce vorbi cu ele.