Ce ai cu ea? puteai sa ma ajuti raspunzandu-mi la intrebare, daca stii raspunsul.
Nu baga in seama toti copii care nu au de facut nimic.Am vazut ca si la alta intrebare de pe TPU i-a spus la o fata ca pute.pff.. cred ca are o problema.
Bai scumpete, te-ai uitat azi in oglinda? nu cred. Se sparge oglinda cu tine. Of, sfantul de tine! PreaCuratul dumneata. Hai mars.
Crede ca toti put, ca el. Nu ii mai iese mirosul lui din propriul nas. ( eventual de ciocanitoare )
Deci am gasit la alta intrebare raspuns de la asta/asta. Acelasi raspuns.siguuur are o problema
Bai copacel. M-ai mirosit tu in c*r ( sau pe picioare ) ca sa vezi daca put? o scuze... nasul tau e plin de rahat. ( de aia nu stii cand pute o persoana ) pe cine ma vorbesc pe la colturi? hai mars in pl mea. Ma cunosti cumva? ce iti permiti sa ma faci barfitoare? baga-ti capul in W.C si trage apa. Fa si tu un bine omenirii! Macar atata folos. Nu stiu de ce ma mai complic cu tine
Cine a zis ca vrea sa aiba o relatie cu tine?)Vad ca toata lumea de pe TPU pute (ca asa spui tu )Esti penibil copileee.
Pana si un copil de gradinita ar fi descoperit modul in care poti sa iti aflii media generala.
Se numeste dragoste draga. Esti indragostita pana peste cap