Te referi la acelea fara linii? Adica cu foi fine, ca foile de xerox, doar ca mai mici. Acelea se numesc caiete maculator.
Nu.Trebuie sa desenezi si sa colorezi.Pe coperta cartii este o fata dintr-o tara.
Amm...Nu stiu despre ce vorbesti Imi pare rau, nu te pot ajuta
Dar la inceput ai zic ceva de o carte de colorat.Cred ca ii aia, dar nu ii stiu numele.
Nu ai o poza, ceva? Sau macar poti sa dai mai multe detalii despre cum arata?
Coperta este cu o fata dintr-o anumita tara.In interiorul cartii sunt multe foi si trebuie sa colorezi si sa desenezi.In 2013 se gaseau la chiscuri si am vazut acum in 2014 la Inmedio.Cartea nu e mare, dar nici mica.este medie.Te rog intreba-i pe prieteni si sa-mi scrii.
Coperta este cu o fata dintr-o anumita tara.In interor trebuie sa desenezi si sa colorezi.Sunt multe cartii, dar fiecare carte are o fata diferita.In 2013 se gaseau la chioscuri de ziare.In martie 2014 erau la Inmedio.Trebuie sa ii stiu numele cartii.Intreba-ti prietenii si daca stiu ei ceva sa imi scrii.
Aaa, cred ca vorbesti de o revista! Astea se gasesc la chioscurile de ziare. Dar ca sa o gasesti in librarii, chioscuri, net sau oriunde altundeva, trebuie sa ii cunosti numele.