Se numesc "angajati ai bancii". Toate bancile din lumea asta au un cod vestimentar pe care angajatii trebuie sa-l respecte. Nu poti sa lucrezi la banca si sa vii in maiou, bermude si slapi, nici daca esti director, nici daca esti casier.
Silicoane
in romana nu stiu, in engleza li se spune suits, iar cuvantul in romana "costume" nu inseamna acelasi lucru, de fapt traducerea ar fi "aia imbracati la 14 ace si care fac munca de birou si au atitudine aroganta"
Se numesc hoți(bancheri)care trăiesc pe spinarea omului cinstit și muncitor.
Se numesc cămătari. Ăștia sunt mână-n mână cu statul român și ambii iau pielea de pe om.
Și cei care lucrează în vânzări sunt îmbrăcați eleganți. Am văzut foarte multe persoane fără studii îmbrăcați frumos la locul de muncă, e chestie de principiu, pe lângă faptul că te obligă angajatorul.
Idioti se numesc. M-am dus sa iau odata un credit si am intrebat cu ce suma raman dupa ce platesc toate taxele vietii. Respectiva era curioasa sa colecteze datele mele personale. Sunt vai de ei. Multi. Am gasit si oameni bine pregatiti, dar sunt foarte putini.
Si ca sa-ti raspund la intrebare - personal TESA amgajat al bancii. Ofiteri de cont etc. Sunt inginer, nu cunosc foarte bine incadrarile in organigrama unei banci.
Generic, sunt functionari bancari.
Pe posturi, director, contabil sef, contabili, ofiteri credite, coordonatori urmarire credite, coordonatori analiza, administratori cont, casieri.
Feri5 întreabă: