| Mariana155 a întrebat:

Cum se poate dezlega o vraja in totalitate? Mami a incercat cu preoti si mai multe "vrajitoare" dar nu a reusit.

16 răspunsuri:
| Jυsтℓσяγ a răspuns:

„Mami"? cati ani ai?

| Mariana155 explică (pentru Jυsтℓσяγ):

15

| Jυsтℓσяγ a răspuns (pentru Mariana155):

Majoritatea de pe aici au cam in jur de 15-16 ani, crezi ca-s mai inteleginti decat tine? Nu sunt, si + de asta multi nici nu cred in „vraji" si "vrajitoare"...astea-s basme ieftine de adormit copiii.

Cine ma rog, crezi ca va stii sa-ti raspunda la o asemenea intrebare puerila?
Nu te supara, dar nu are nici un sens.
Si mami tau ce legatura poate avea cu dezlegarea vrajilor?

| OOOLEOOO a răspuns:

Vraja inseamna cuvant, iar cuvantul se dezleaga cu cuvant.

| antonia59 a răspuns (pentru Jυsтℓσяγ):

Si tu cati ani ailaughing)tot 15

Draga mea in primul rand eu cred in asa ceva pentru ca mi s-a intamplat mie. In al doilea rand daca tu nu poti sa ma ajuti si nu crezi in asa ceva asta nu inseamna ca toti de aici sunt ca tine. Eu doar cautam un ajutor nu critici sau alte lucruri. De ce nu ar sti nimeni sa-mi raspunda la o astfel de intrebare? Sunt 577390 de utilizatori pe acest site.

Si nu inteleg chestia cu "Majoritatea de pe aici au cam in jur de 15-16 ani, crezi ca-s mai inteleginti decat tine? "? Adica ce vrei sa spui? Ca acest site este destinat doar persoanelor de peste 20 de ani? Nu cred ca inteligenta unei persoane consta intr-o intrebare pe care o pune pe acest site. Inteligenta oamenilor o descoperi tu dupa un anumit timp asta doar daca cunosti persoanele respective.

| Xenya a răspuns:

Ce te face sa crezi ca exista vraji si vrajitoare?

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Ce intrebare prosteasca.

| Mariana155 explică (pentru Xenya):

Faptul ca mi s-a intamplat mie. Si mi s-a dovedit faptul ca exista.

| Xenya a răspuns (pentru Mariana155):

Imi poti spune intaplarea? Te rog sa imi povestesti deoarece eu nu cred in asa ceva si poate o sa reusesti tu sa ma convingi ca exista asa ceva!

| dragos9234 a răspuns:

Are rost sa iti mai spun ca...
Mai bine nu mai spun ca imi raportezi raspunsul.

| Mădă0611 a răspuns:

laughing nu a reusit pentru ca nu exista vraji, totul e in mintea voastra. Cu cat te informezi mai mult despre magie, cu atat observi ca exista in jurul tau, dar de fapt nu exista, doar ca nimeni nu iti mai poate scoate ideea din cap.

| robijam a răspuns:

Vrajile ti le induci tu psihic, gandeste-te ca nu exista si vei scapa de ele. Totul este in capul tau, nu sunt adevarate.

| Hombre a răspuns:

Ai auzit de nodul gordian, d'aia nu poate sa dezlege vrajeala. Din curiozitate ce vrajeala are?

| thealchemist a răspuns:

Nu se poate dezlega in totalitate.