Iesi afara angajeaza-te nu mai sta ca fraieru pe bani lu mami si tati si sa vezi cum te reconectezi cu societatea, iesi iti cauti hobby-uri, iesi in club, iesi IESI IESI IESI IESI AFARA IESI AFARA DIN CASA. Puneti unii niste intrebari asa ridicole si cu raspunsuri evidente..Majoritatea care puneti intrebari de genu cautati atentie si stiti ca daca puneti o astfel de intrebare o sa vina multi sa va puna intrebari si sa va bage in seama.Ca altfel nu-mi explic cum puteti pune unii niste intrebari asa tampite cu raspunsuri asa de evidente..Maine,poimaine o sa veniti cu intrebarea : Mi-e sete, ce sa fac? Asa ca morala e...iesiti dracu afara si nu mai asteptati sa vina femeile, banii, prietenii si alte lucruri pe care le vreti sa vina la voi , nu cad din cer lucrurile astea.
S-a ofensat omu dar stie ca am dreptate.ce ai vrea mamica sa auzi de la oameni? Lucruri care sa te faca pe tine sa te simti bine? Nici n-ar trebui sa te simti bine daca stai singur in majoritatea cazurilor stai ca esti prost si iti e frica ca rade lumea de tine. Daca a ras unu odata de tine nu rade toata planeta, daca si-a batut joc o gagica de tine nu inseamna ca mori nefu si asa mai departe.
Ieși din casă afara și macar stai in parc,ideea e să găsești un punct comun, de exemplu eu in librărie îl văd pe x că citește o carte de știință mă bag in vorba cu el pentru că sunt interesat de ce știe, la fel vb cu toți oamenii, ideea e să nu gândești limitat, alb și în negru, sa îți alegi oamenii cu creier
Se poate face primul pas inscriindu-te la un site de matrimoniale, sau sezind pe o banca in parc si intrind in vorba cu cei care se aseaza, sau folosindu-te de orice coada la care stai sa socializezi, eu chiar si stind la coada la plata facturilor gasesc oameni cu care sa stau de vorba sau cand astept autobuzul.Asta e inceputul si apoi continuarea vine de la sine, numai fi deschis.
Cerand favoruri mici necunoscutilor. La un moment dat, daca esti bine intentionat, poate le returnezi un favor si iti vor deveni cunostinte/prieteni.
Dupa ce am scris primul meu raspuns mi-am adus aminte ca se poate si altfel, te plimbi pe strazi sau unde trebuie sa mergi si daca intilnesti un cunoscut poti sa-l s-o saluti si opreste-te si intreaba ce mai face, daca e deschis la comunicare adica nu se scuza ca se grabeste poti sa-l inviti la o cafea sau la ce vrei tu si acolo sa continuati convorbirea.Nu e greu deloc, eu sunt destul de singura deoarece am avut n deceptii in oameni, dar in mod sigur asa as face ca daca as intilni un cunoscut fata de care nu am resentimente as intra in vorba si l-as chema la o cafea.Ai fi surprins citi oameni se simt mai usurati daca pot povesti despre viata lor ori sa se laude ori sa se plinga, De fapt eu am o prietena si imi ajunge iar de comunicat pot oricind doresc dar doresc doar cu foarte putini.
Eu am văzut și grasi ce aveau iubite frumoase,chestia e sa ai personalitate și sa fii sănătos sa emani încredere, stabilitate emoțională, sa fii stăpân pe situație pe viata ta. Când ești anxios nu merge doar dacă te acepta asa, e un mare defect sa știi sa nu fi ok la mansarda, poți sa fi și frumos și bogat dacă la mansarda nu ești ok atunci e capăt de linie, singura chestie e sa îți găsești una cu aceeași problema ca a ta. Iar dacă ești timid, rușinos tot un handicap este ca și anxietatea! Când o sa fi ok la mansarda o sa vezi ca toate o sa îți meargă o sa și slăbești pe toate planurile îți va merge bine.
Eu degeaba arat cum arat ca anxietatea a făcut ce a vrut ea din mine! Nu pot nici sa ies decât foarte greu, cu xanax nu am probleme mari dar fără e horror, m-a făcut de rahat in zona anxietatea îmi vine sa plec în alt loc de rușine! Bravo ție dacă ești bine, îți găsești o gagica și vei fi și mai bine.
anonim_4396 întreabă: