| Ramona000 a întrebat:

Cum se scapa de paduchi am de 2 ani si nu scap de ei am folosit paranix si nimic am dat si cu piptene cu ata alba mereu cand dau cu el cad vreo 30! nu stiu ce sa mai fac adica gaz nu se mai gaseste ... nu stiu de unde sa i-au ma puteti ajuta urgenttt

Răspuns Câştigător
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Am trecut prin asta si am scapat, dar trebuie putina rabdare... Unge-ti parul cu otet nediluat, sa patrunda la piele.Acopera-ti capul cu o punga de nylon, tinandu-l asa cam 30 minute.Intinde un cearceaf, apleaca-te cu capul deasupra lui si piapta-n-ati parul cu un piaptan f.des.V-or cadea paduchii,pe care iti va fi usor sa ii aduni, dar problema cea mare o constituie ouale acestora, care sunt prinse de par si rezista substantelor toxice.Acestea nu trebuie sa aiba timp de incubare!,,Goangele,,ametesc usor la otet si cad,dar,,ouale,, prinse de par, trebuie desprinse cu unghiile de altcineva si strivite. Cele care pocnesc sunt vii...Au marimea unei gamalii de bold,dar numai strivindu-le una cate una v-or disparea complet. Otetul nu distruge parul si poti face,, operatiunea,, de doua ori pe zi.Depinde de rabdarea cui te ajuta,culegand,, ouale,,.Cei de la farmacie ofera concentratie prea slaba de paranix, de teama sa nu-ti afecteze pielea si sa aiba probleme.Bafta!

12 răspunsuri:
| loveyou99 a răspuns:

Nu trebuie sa-ti fie rusine. Poate i-ai luat chiar de la coafor sau ai purtat o palarie sau o caciula care nu era a ta. Sau de la o perna straina. Nu e o rusine, oricum. Se poate intampla oricui. Intreaba farmacistul si iti va da o lotiune speciala cu care scapi de paduchi intr-o singura zi. Succes :*

| Ramona000 explică:

Farmacistul mi-a dat paranixlaughing

| gabytofan a răspuns (pentru Ramona000):

Pai gazu e cel mai bun da...nu mai e soloseste motorina ori cherosen...eu nu glumesc cu cherosenu da e greu de gasit si scump

| Ramona000 explică:

Uitati mesajul asta!

| IlegalSmile a răspuns:

Si eu am avut si am folosit paranix. Mi'am dat si cu gaz si cu pieptane din ala. :-l. Daca ai placa de indreptat parul.foloseste'o. Adica in timp ce'ti indrepti parul. placa omoara aduchii iar dupa aceea foloseste acel pieptan cu ata alba.

Sper sa scapi cat mai repede de ei tongue
Bafta!

| Ramona000 explică:

Uitati mesajul nu e adeavaratbig grinbig grincrying

| tweety08 a răspuns:

Este o lotiune nichifor, sau nechifor e din ungaria e foarte buna! sincer nu stiu daca si la noi se gaseste! te mai interesezi tubig grin

caramela
| caramela a răspuns:

Buna! foloseste gaz cu sare, stai acoperita cu un batic, apoi trebuie sa te curete mama ta, altfel nu vei scapa in veci, trebuie spalata/oparita toata lenjeria, paturile etc, apoi vezi sa nu aiba si mama/sora ta degeaba te cureti tu, daca restul au, si piaptana-te cu acel pieptan des (de os)de la tigani...
mult noroc!

| Ramona000 explică:

Cum se scot ouale de paduchi?

caramela
| caramela a răspuns (pentru Ramona000):

Cu mana, trebuie sa aiba unghii mama/sora/matusa ta, doar asa se scot, altfel raman pe fitul de par

| anonimatus1999 a răspuns:

Cel mai bine e cu gaz poti sa gasesti la cineva care lucreaza la PETROM

| StamateAlina1987 a răspuns:

Si fratele meu a avut probleme cu paduchi mult timp si a scapat cu un tratament natural. A fost la doctor si i-a zis sa
foloseasca o solutie naturala pe baza de ulei 100% pur de arbore de ceai de la Thursday Plantation.

Solutia asta de la Thursday Plantation e un gel care e foarte puternic pentru a scapa de paduchi, se aplica pe cap fara apa si nu contine chimicale.

Uite si un film pe youtube cum se foloseste:

http://www.youtube.com/......ttp?/watch