Acum o faci pe victima? Eu-ti garantez ca tu nu vei pleca de la noi, dar nah, doresti si tu putina atentie si consolare acum.
Pfuuu, nu prea a sarit lumea. Doar sora ta de necaz alllina. Tentativa nereusita. So bad, so bad.
Daca tot vroia-i sa inchizi usa pe dinafara nu mai intreba-i ce si cum, nu mai poza in victima ca nu tine deloc.
@allinna si sa fiu mereu criticata doar dupa aparente? nu cred ca e drept.
Spune la un admin sa iti stearga contul simplu si usor.De ce vrei sa iti stergi contul?
Dai la contact sh spui acolo ca vrei sa iti stearga contl...simplu ca buna ziua...succesdar dc vrei sa-l stergi?
@Adriana si eu a trebuit sa invat sa ma apar de ghimpi, fii fata cuminte si ramai sunt lucruri interesante, sa stii ca Raluca - admin, este tot timpul pe aici, avem noi impresia doar ca nu vede ce scriem, citeste orice rand, cand va veni momentul o sa faca suspendari, stai cuminte pui, e frumos, sunt si alti utilizatori de treaba, inveti multe, aici iti poti face educatie la toate nivelurile si de toate formele, sincer, hai nu fii necajita, scrie-mi in particular sau scrie pe site cine te-a necajit, cred ca Flav, dar asa este si in viata, ai rabdare ca nu sunt toti asa.
123458544555 întreabă:
TheWalker11 întreabă: