Nu mai ești "bun" și nici sensibil
Montru ești când macelarestii oamenii, ii trimiți pe centura, bați, violezi, abuzezi psihic de alți
Să definim ce înseamnă monstru.
Persoană bună are ca opus o persoană rea. Nu există persoană totalmente bună nici una invers. Ceea ce știi despre tine este din reacțiile celorlalți și din ceea ce constați tu, atunci când te auto analizezi.
Ce inseamna monstru? au existat criminali care aveau familie si erau ca ok ca personalitate ca noaptea ei aveau alte ocupatie era altceva, monstru =a ucide, a viola, pedofili, a te tortura mintal
Nu stiu daca iti vei da seama singur, cred ca cei din jurul tau, cei apropiati vor observa asta mult mai usor.
Pihopatii și sociopatii sunt așa citește și o să vezi, eu chiar am cunoscut o persoana de genul sunt ai dracu de vicleni sa te ferească sfântul sa dai de ăștia, ar trebui internați cu forța nu știu ce căuta în libertate, și Dincă și ion ramarul și taicasau tot așa erau chiar și Marius csampar cel care o ucis 6 persoane și la condamnat pe viață
Este de ajuns sa avortezi ca sa te numesti persoana imorala.
Moral - te simti diferit, insensibil, capabil de orice, pana in punctul in care nu te mai recunosti si te sperii de tine insuti;
Fizic - te uiti in oglinda si ti se deformeaza fața.