Pe un server de discord, ne Injuram
Nici eu nu știu cum naibia am ajuns împreună
)
Dacă mă gandesc mai bine , cred ca a început dintr-o provocare
Deci cine vrea sa-si faca iubita va trebui sa invete injuraturi
Inseamna ca stau bine, ma descurc la 3 categorii de injuraturi: cele cu conotatie crestina, cele anatomice si cele mai creative...
Cine mai are nevoie de bmw si freza cool când ai asemena arsenal de agățat, vor pica toate leșinate după tine (asta in cazul in care nu esti fugarit cu o poșetă de vreo domnișoară prea "îndrăgostită ")
Exact - nu dati banii pe prostii, invatati sa injurati copii... Sa stii ca nu am luat niciodata o poseta in cap, chiar ma intrebam cum o fi
E un sentimente incomparabil...
O dată am incercat sa ajut o babă sa traverseze strada, iar baba a crezut ca e alta intenția mea, a început să dea cu poșeta în toate direcțiile mai ceva ca un ninja
De atunci nu am m-ai ajutat nici o babă, si nici nu o mai fac in veci
Pai vezi... ajuta si tu mosii ca aia nu umbla cu poseta Cred ca este important si ce contine poseta pentru ca dai de cineva care are jumatate de dulap in poseta te-ai nenorocit O sa caut si eu pe cineva cu o poseta minuscula, sa fiu sigur ca nu ma omoara.
Baftă! Ca toate umbla cu sacul lui Moș Crăciun după ele
La mosi nu ma bag, ca aia fie imi cer numărul de telefon, fie da cu carja
Grele zile am ajuns daca nu te mai poti bucura nici de o poseta in cap fara sa risti un atac cerebral Ai dreptate, la mosi o sa le placa
Păi durează dacă tu nu faci nimic, o sa plângi după mine toată viața
Te-a schimbat rau de tot, nu-mi vine sa cred...pe cand nunta?
Eram putin ironică
Ar trebui să fiu cretina rău de tot sa fac nuntă cu un om pe care abia îl cunosc
Doar timpul iti arata adevarat fata a oamenilor, invitația e încă valabila peste ceva ani
Biblia "Sa nu credeti ca voi sunteti ai vostri, pentru ca viata voastra pe pamant nu va apartine caci vedeti voi ati fost cumparati cu un pret."
Cum sa fiu eu maaaaaaaaaaaaaa, amantă
Nu imi convine, fac greva foameii
Bun,asa devi si tu mai supla și poate rezista patul mai mult de o luna.