| Mikes1 a întrebat:

Cum te împaci cu ideea că nu ești destul de bun/nu ai standardele necesare pentru societate si accepți singuratatea

8 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Daca tie ti se pare ca marea majoritate poseda standardele necesare pentru a forma o societate, atunci intr-adevar nu esti suficient de bun.

| 1RealSoul a răspuns:

Eu nu voi accepta și nici nu voi fi de acord cu așa ceva. De aceia și muncesc 11 ore de luni până vineri să nu ajung un om de genul care l-ai descris!

Muncește și tu, să nu ajungi în acea situație Niciodată!

| Mikes1 explică (pentru 1RealSoul):

Muncesc ideea e că nu am găsit nici un grup cu care să leg prieteni sau cu care să ies macar odată la cateva săptămâni Apropo și munca te scapă de singurătate sau cum adică da îți ocupă din gânduri dar nu îți conferă un escape să zic așa

| Mikes1 explică (pentru siriusblack98):

Da depinde e doar ideea de a fi acceptat de cineva sau de a crea o legătură in mare dar societatea in ziua de azi e foarte mult bazată pe aparențe sau ambalaj si bani interes și să fii rece

| jhonny999 a răspuns:

Investeste in tine pentru a deveni din ce in ce mai bun.
Si cand tu o sa crezi despre tine ca esti destul de bun.
Nu te mai intereseaza standardele celorlalti.

| Mikes1 explică (pentru siriusblack98):

Mersi am înțeles răspunsul nu mă mai raportez la ce vad in jurul meu

| Mikes1 explică (pentru jhonny999):

Am învestit doar că mă supără faptul că mereu am fost singur si că nu reușesc să imi setez o anumită stare perpetuă am probleme să fac ce înainte imi oferea o plăcere să desenez