Da...dar stii, sunt in clasa a5-a...si stii ca se amesteca clasele. Mai sunt cu inca 3 fete din 1-4 si pe alea le-a integrat in grup foarte repede. Trebuie sa incerc sa rezolv cumva. Nu ma pot muta din clasa dar nici nu pot sta 5 ani asa. Am incercat metoda ta, dar, stii cum e.Imi mai poti da sfaturi, te rog mult!
Pai nu te simti deloc bine logic, DAR macar esti impacat cu tine ca nu ai gresit nimanui, ca nu ai facut niciun rau, ca ti-ai vazut de treaba ta si ca faci fapte bune, deci ce zic ceilalti este irelevant atat timp cat este opus adevarului. Vorbe goale!
Da... multumesc ca ma mai linistesti.Dar sunt niste copii dinastia, care cred ca detin totul.
Mersi de sfaturi. Te simti bine cand gasesti oameni care inteleg cum e.
Mie imi spui?! Chiar stiu cum e.Am o clasa foarte rea.Dar nu trebuie sa te lasi influentat de altii.Trebuie sa fii TU si atat.
Stiu, dar vrei sa-ti zic ceva? Celelalte au reusit prin prefacatorie. Dar nu-mi sta in fire sa fac asta.Toti din clasa sunt plini de bani, in afara de mine, dar la ei nu asta e problema la mine.Mi s-a ca nu prea vorbesc, desi o fac, dar se pare ca pentru ei sunt invizibila.Trebuie sa le atrag atentia printr-o calitate a mea.
Dar sunt o gramada de copii care au calitati deosebite si nu sunt bagati in seama. Daca te vor in grupul lor te vor baga in seama, daca nu poti sa ai toate calitatile din lume...
Rău pentru că te resping, și bine pentru că așa îți arată că ești mai bun decât ei.
anonim_4396 întreabă: