Poza imi place de la o melodie de pe Youtube. Cat despre nick, inventie proprie.
Tu? Mereu citesc "Silent Brain".
Nickname-ul este o combinatie a primelor doua litere a fiecarui nume al meu, dar in alta ordine pentru a suna cat mai melodios, cat mai normal.
Poza? O stiu de mult, tare de mult, si a fost dragoste la prima vedere imi place ploaia, iar fetita da dovada si trasmite o naivitate si bunatate, incat ma cucereste de fiecare data.
Am cautat "poze" si am văzut un caine roz, dupa mi-a venit si numele
Înainte eram snake nu mai stiu cum si aveam o poza cu un șarpe sexy ○.○
Silent =nu sunt o persoana vorbareata
Rain =iubeac ploaia (apa in general )
Poza = ma reprezinta, si in realitate am vesnic o pereche de casti cu mine
Aproape am zambit "Silent Brani ", sa inteleg ca creierul tau vorbeste in craniu
Ironic. AIci nu iti mai tace fleanca dar in realitate esti muta. BOORING
Nick-ul este ceva mai vechi de-al meu, nu mi-a fost greu sa-l pun in 'practica'.
Cat despre avatar... reprezinta echipa mea de suflet, echipa pe care o iubesc.
Nu prea muta... imi maltratez doar rudele )
Sunt "muta"cu cine am eu chef
Cum sa nu. Zi ca esti plictisitoare si macar asa te-as crede.
Stiu ce inseamna la genul tau "putin". Te-ai impuscat singura in picior bipolaro. Eh. Mica, grasa, urata, bipolara, muta. Lista de calitati continua
Nu sunt mica bre! Am 1.70 m, sa stii ca nici nu vad bine cu ambii ochii si imi lipsesc vreo 2 masele
Nu sunt urata, sunt unica e alta poveste
In ce unica? Mai tot genul tau e plin de bipolare, sensibiloase si triste. Nimic nou sub soare mai aceasta.
Cine? eu sensibila pfffffffff-ha-ha'ha-ha-ha-ha-ha-ha, niciodata, categoric nu
Nu sunt trista doar mai putin fericita
Si chiar sunt unica, sa fie clar doar eu stiu sa fac cratofii prajiti in universul asta
La varsta ta doar asta stii sa "gatesti"? Si te mai crezi unica. Daca faceai macar clatite era ceva "wow"
Ai fii surprins sa vezi de ce sunt in stare, nu imi place sa fiu subestimată
Cred ca daca ma stradui foarte, foarte, foarte mult pot sa comandă si niste clătite hi-hi-hi
Te-ai facut praf cu berea ta (sau ce o fii aia )nu mai esti coerentă Supica )
Tastaturile ma chinuiesc, tastaturile ma rascolesc ploicica :((((((
https://www.youtube.com/watch?v=9LtKlk0X4o4
Nickname-ul este creat prin adăugarea literei w la începutul numelui meu de familie și a literei e la finalul numelui. Numele meu este Pettersson, iar nickname-ul, wpetterssone.
Fotografia de profil este o animați în SVG a feței mele.
anonim_4396 întreabă: