Daca ma intrebi pe mine, o sa-ti zic ca oamenii sunt rai, majoritatea. De asta iubesc mai mult animalele.
Sunt si oameni calzi, care sunt atat de buni incat n-at face rau nimanui, dar sunt putini.
Nu putem generaliza si sa ii bagam pe toti in aceeasi oala. Sunt si oameni buni dar si rai
Din generația asta, mulți oameni sunt reci la orice adresă prin îngânfare, aroganță, egoism etc... Oricum față de acum mulți ani, lumea s-a schimbat dramatic și nu prea ai ce să mai vorbești cu ei că, poate, alții de iau la mișto și/sau sunt nesimțiți.
Doar câțiva dintre ei mă mai înțeleg la ce sufăr de alții care îmi vor răul, dar ai grijă că și prietenii „adevărați" te pot linguși pe la spate.
Ai grijă de tine!
In Romania majoritatea sunt reci din cauza ca asa am fost invatati. Era un video parca cu un tip care lasa o galeata plina de baloane cu apa oamenilor random pe strazi, iar apoi pleca, isi aducea si el una si incepea sa dea dupa ei, iar astia, luau galeata si dadeau si ei.
Daca ar face cineva ceva de genul in Romania, s-ar lasa cu oameni plangand, politie, injuraturi.
Depinde de oameni, depinde de comportamentul tau si cum il percep ceilalti, depinde prin ce mediu traiesc, au crescut, s-au format acei oameni.
In general oamenii sunt la fel.Sunt si exceptii cand oamenii sunt mai reci si mai inchisi.Dar si multi pacifistii.Majoritatea oamenilor sunt buni, dar au si momente cand sunt mai inchisi la suflet.
Oamenii? Asa cum sunt eu, tu si ceilalti... ipocriti pe scurt. Cu interese, durere si placere de-a provoca durere. Asa cum sunt rechinii cum simt miros de sange. Eu asa vad oamenii. Singurii oameni care cu adevarat tin la tine, sunt familia. Poate ca este putin, dar de cele mai multe ori este destul.
yuhuu întreabă: