Acum abia mă mai mișc deci somnul pare cea mai bună obțiune
Mulțumesc pentru recomandare, o să-l descarc mâine, așa îmi mai ocup timpul
Sunt din jud. Mureș și nu cred că un masaj e tocmai ce am nevoie
Hey. Ai putea scrie tot ce simti, tot ce ti s-a intamplat in aceste zile intr-un jurnal. Poti personaliza hainele vechi, facandu-le sa para mai "chic". Ai putea gati un desert: briose, chec (poti cauta retetele pe internet)...
Sper ca te-am ajutat!
Mersi,știu că pot face toate acele lucruri dar...e un sentiment aiurea ca și cum nu aș mai avea deloc energie să fac ceva deși nu am făcut mai nimic să fiu obosită sau gen
O să mă uit la ambele să văd despre ce e vorba, de obicei îmi plac filmele horror si cele psihologice
Ne potrivim la asta si mie foarte mult number 23 l-ai vazut?
Nu, nu am văzut nr 23 dar am citit ceva despre, pare interesant
Foarte interesant, am devenit obsedat de acel numar in alea 2 ore
Ai văzut The silence of lambs? Mi s-a părut OK. E cu Dr. Lecter (Hannibal).
Hey!
Ce fac eu cand ma plictisesc?
Intru pe un joc online sau ceva de genul. Joc LOL cu cei mai buni 2 prieteni in timp ce vorbim pe skype.
Imi chem prietenii pe la mine sau mergem prin oras/prin parc etc, intelegi tu...
Vad un film bun (nu mai fac asta de mult timp)
Ma uit la anime-uri-mai mereu.
Uite, iti recomand cateva daca vrei sa incerci, sunt romance inturcat banuiesc ca o sa-ti placa mai mult : Hyouka (sunt baiat si mi-a placut mult deci iti dai seama...) Soredomo Sekai, Clannad (daca vrei alt gen decat romance atunci sa spui)
Fac AMV-uri, fac ceva in photoshop, mixez muzica. (tu poti sa inveti daca nu ai ce face, recomand pentru asta programele- Photoshop -poze
Audiacity-melodii
Wondershare video editor-amv-uri.)
De asemenea cand ma plictisesc mai scriu un fel de carti (povesti mari -de 100-200 de pagini pe tableta)
Filme care mi-au placut... Ender's Game, Divergent, Hunger Games (am vazut 3 parti pana acum), Maze Runner, Now u see me etc.
Poti sa-ti faci ordine prin lucruri, sa "infrumusetezi" ce ti se pare vechi dar care mai merge ____ si sa dai ce nu iti mai place celor nevoiasi, stiu si eu?
Stiu ca unora poate li se pare plictisitor ce fac eu in timpul liber dar fiecare cu ce ii place...
Stiu ca partea cu "prietenii pe afara" s-ar putea sa nu-ti placa dar am zis ca poate este cumva de ajutor si acest raspuns, poate...Nu este nevoie sa chemi tot cartierul pe afara, cheama-ti cea mai buna prietena/cele mai bune prietene, atat.
Succes!
Nu mai am prieteni decât virtuali din alte județe și țări...dar cred că m-ai putea ajuta cu ceva anime, asta dacă ști ceva gen death note
L-am văzut și mie mi s-a părut ok acum urmează să văd number 23 XD
Zombie Loan, Shiki, Ergo Proxy, Monster.
Monster a fost votat de multi fani ca fiind anime-ul cel mai asemanator cu Death Note. Tine cont ca Death Note este un masterpiece, deci ceva asemanator din toate punctele de vedere cu el este arpoape imposibil.
Sper sa-ti placa...Succes!
Monster l-am inceput de ceva timp...mersi pentru sugestii
Mada, citind ce ai scris mai sus, cred ca suferi de o simpla carenta de saruri minerale. Este vara, este cald, le pierzi transpirand. Fa o cura de magneziu & potasiu (gasesti in orice farmacie) si iti vei recapata energia si tonusul si cheful de viata. Enjoy!
Mulțumesc de sugestie dar cam așa sunt mai mereu deci nu e neapărat din cauză că e vară
Uh, atunci cred ca suferi de o complicata carenta de iubire, de prieten ideal. Pf, si antidotul asta nu-i deloc prin farmacii.