Imi place username-ul tau!
Pai voiam ceva care sa se potriveasca cu personalitatea mea perversa, am auzit intr-o melodie Kamasutra, mi-a placut cum se aude, am cautat ce inseamna, mi-a placut ce inseamna si voila
Eu stiu, dar nu stiu, in acelasi timp.
Explica mai in detaliu te rog, ca nu ma duce bibilica
Sorry, man, dar I,, kent" sa-ti explic because nici pe eu nu duce creierul sa explice.
Suntem doi proaste.
Sorry, man, dar I,, kent" - what?
Eu sunt prost, nu proasta
I kent- i can't, dar Kent arata mai atractiv
Iiii, esti plost? Atunci care este ploasta dintre noi doi?
Ok sunt eu proasta atunci, bine asa?
E bine, e bine.
Deci o luam de la capat:
,, Suntem doua proaste''
Ieeiiii
Ok, ma simt bine pana acum ca femeie
Pana acum...
Dar cand vor veni,, problemele'' nu te vei simti bine deloc.
Ma transform in baiat odata pe luna, ca sa scap de probleme
Ce inseamna asta?
,, Ori suntem fete, ori nu mai suntem.''
M-o sunat una/unu' cu numar ascuns ieri si mi-o zis:,, te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc?'' Dupa care s-o auzit niste tipete sau zgomote dubioase urmate de : Sfarsitul apelului. *pam pam paammm* Inseamna ca extraterestrii exista.
), m-am intalnit ieri cu un popa si mi-a zis piei Satana(cunoscand faptul ca-s ateu/agnostic) si si-a facut o cruce, ceea ce inseamna ca Satana exista si deci prin urmare si Dumnezeu, da' nu prea; si ce nu stiai ca extraterestrii exista? damn girl 0_o
Ba da, stiam, insa asta a fost dovada cea mai credibila.
Cand eram mica si era intuneric in casa (deoarece caci ca fiindca era noaptea ) fugeam prin toate camerele cand parintii dormeau (desi imi era frica) si credeam ca ma urmaresc extraterestrii si imi era frica si sa aprind becul (credeam ca daca aprind becul extreterestrii ma vor rapi).
Da' poate te-au rapit si nu-ti mai aduci aminte , mind blowing o_0
Te rog taci, ca imi aduc aminte de serile cand ma incuiam in camera si plangeam fiindca imi era frica de intuneric...(nu ma judeca, nu eram prea intreaga la minte - nu ca acum as fi- insa aveam doar 7 ani)
De ce te-as judeca? - erai mica, de ce te-as judeca? - cand exista adulti care inca se tem de intuneric, de ce te-as judeca? - cand nu as fi in masura sa fac asta, deoarece nu te cunosc.
Nu stiu- pentru ca nu stiu
Ce mister misterios...
Deci te-am plictisit cu niste lucruri pe care deja le stiai
Daca le stiam bine era.
Ma simt vinovata, ma doare capu', vreau afaraaaa.
Pai? iesi afara
O sa ies, da nu acum, ii abia ora 12...Pe la 16-17...
Pai pe un joc o prietena avea usernameul "jessiesweet99" si am zis sa pun ceva cu "sweet" si după, nu stiu, restul așa mi-au venit.
RaluBadGirls
Numele tau imi aminteste de o colega care in a6a facea gaming ) Isi facuse ea canal de youtube, nu stiu ce, si il tinea secret. Pana cand am descoperit cum o cheama pe youtube. *dum dum duummm* Si avea un nume scris gresit, desigur. Inca imi amintesc ce jocuri de groaza se juca ea si incepea sa tipe insa nu inchidea alea *am un lapsus* de la skype si le vedeam fata alora cu care vorbea.
Eeee....Probabil nu-ti pasa ce ti-am scris si ...Si atat
Ba da, imi pasa! E tare. Mersi ca te-ai straduit atata sa-mi scrii
Nu e chiar atat de tare, dar mersi ca apreciezi.
DJ si X sunt copiate, da sunt un copiator profesionist, si am zis Miner, ca minerii au aur, aur=femei.
Eu de exemplu username-ul meu l-am facut sa contina 5 lucruri care ma pasioneaza si ele sunt: 1 ascunsa in Sm si Sw alte 2 in V si K si celelalte 3 in K.
Dj Nick' numele meu de scena, si daca tot politist ma fac am zis sa pun si un 112 acolo, in caz de urgenta si a auitat cineva numarul de telefon de la politie, ajuta!
Dar tu? Cum ti-ai ales username-ul?
Eu mi l-am ales dupa ce am auzit niste melodii ciudate si am vazutt niste poze la fel de ciudate.
Initial am vrut sa-mi pun numele: Kill, dar apoi am zis ca e prea simplu si am zis sa mai adaug un efect de scena ..si asa a iesit numele asta.
Aha.dar nu prea merge nici asa..hai sa-i dam putina nuanta.
Ce spui daca ar suna asa: "KissMePlease" nu e mare lucru..in loc de "ll" pui "ss"
Mnee...Nu are sens, adica nu ma reprezinta.
Insa: KIllMePlease da.