| eliaclodia a întrebat:

Cum v-ati razbuna, sau cum v-ati razbunat deja?

Răspuns Câştigător
| muzicadepoveste a răspuns:

Pai, eu l-as invita la mine acasa, iar apoi as pune o galeata cu apa pe usa si cand sa deschida usa ii cade galeata cu apa direct in capusorul ala dragut.Cum cadea galeata cu apa in cap! Nu ca e carghiaos? Ha, ha. Sper ca sa imi dai fundita aia draguta, ha ha si he.

82 răspunsuri:
| eliaclodia explică (pentru darrio2007):

Asta discutam, cum ne modeleaza caracterul razbunarea si razbunarea caracterul. Cred.:}

| Woodenpints91 a răspuns (pentru eliaclodia):

Idei am destule. Am şi umor. Dar dacă combin umorul cu ideile mă pot răzbuna pe cineva în cel mai original mod.

| KristalPop a răspuns (pentru eliaclodia):

Nu prea am conflicte cu fete.

| Weluka a răspuns:

Cu mitraliera rezolvi totul

| eliaclodia explică (pentru KristalPop):

Dar acum? Vreau sa ma razbun pe droguri si alcohoale.

| eliaclodia explică (pentru Woodenpints91):

Vreau sa ma razbun pe virusi, asa ca aici nu prea merge umorul.

| eliaclodia explică (pentru muzicadepoveste):

Mi-ai dat o idee fantastica, multumesc din suflet! O sa ma razbun pe umorul de proasta calitate, muzica de proasta calitate si pe povestile de proasta calitate.

| eliaclodia explică (pentru Felys):

M-am gandit sa ma razbun pe irational, deci nu pe o persoana.

Bine. Am sa ma razbun pe abuzurile de orice fel asupra naturii. Te bagi?

| eliaclodia explică (pentru BluX):

Am sa ma razbun pe prostii care se razbuna pe destepti. E bine?

Nu ţi se pare că te răzbuni pe... pe mult prea multe lucuri?

| JuLy1672 a răspuns:

Cu doi pumni

Sunt prea putine, in caz ca ma apuca sa fiu in directia buna, sa nu imi ramana razbunare pentru ce nu trebuie.

Aha... raised eyebrows

Da! Eu cred ca trebuie sa-mi setez creierul din timp. E ca la calculatoare, la ce bun ca e tehnologie anul 50007878 pentru altii, daca e setat prost?

Ah. Am uitat. Fara setari din timp faci cum power flower obsesii sexuale drept razbunare. Nu stiu daca m-am exprimat bine, e ceva cu libidoul fara setari la nevoia de razbunare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru eliaclodia):

Tu poţi prefera ce vrei eu nu m ă răzbun pe nimeni niciodată pentru că nu vreau. dacă mă crezi bine dacă nu prb ta.

| eliaclodia explică (pentru anonim_4396):

Vio minti! Uite ce scrie la raspunsurile tale si nu am cautat mult. Daca dai sfaturi de razbunare inseamna ca te razbuni cu mainile altuia. Scoti castanele din foc prin necunoscuti si cunoscuti." Ignora l asta doare cel mai mult postat la 11 Noiembrie 2012 20:37
Raspuns la intrebarea:
Va rog sa'mi da'ti idei pentru a ma razbuna pe un baiat care m- a facut mult sa sufar. el in seara asta imi va da un mesaj de genu "cf?:*" si eu vreau sa'i dau un raspuns care sa'l faca sa sufere mult? (mai mult) "

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru eliaclodia):

Eu vorbesc strict despre mine ca nu mă răzbun pe nimeni, oricine altcineva poate sa faca ce vrea.nu am obligat eu persoana respectiva sa faca ce am zis, era un simplu raspuns cum să mă razbun eu cu mâinile altuia ce câstig eu din asta...

Ti-am zis ca nu constientizezi. Nu castigi nimic, tocmai pentru ca nu constientizezi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

I-as pune ceva sa-l tina pe buda multe ore thinking

Eu am vrut o mica razbunare, acum multi ani si asta includea sa cumpar sapun care te innegreste pe fata, apoi sa-l las la toaleta unui teatru. Tocmai atunci cand aveam nevoie se desfiintase magazinul de unde trebuia sa cumpar un astfel de sapun. Sau era inchis pentru nu stiu ce motiv, nu imi amintesc. Simteam o nevoie de razbunare, dar zau daca pot constientiza pe cine. Unde am vrut eu sa reusesc in mediul artistic si nu mi-au placut oamenii, nici de partea scenei, nici de partea publicului. Nu-mi parea rau ca renuntasem, caci descoperisem ceva mai bun, dar mi-a ramas pata pusa pe mediul respectiv, care te ducea in directie gresita pe post de arta, ori comportament artistic, ori creativitate. Ma rog.